Spor İl Müdürü Bebek, Neslihan Kılıçoğlu’nu makamında ağırladı

Spor İl Müdürü Bebek,  Neslihan Kılıçoğlu’nu makamında ağırladı
Sporcu Neslihan Kılıçoğlu’nu makamında ağırlayan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Neslihan’ın başarısıyla gurur duyduğunu belirterek, "sporcularımızın yanındayız" dedi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Aksaray’da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası’nda 5 Türkiye birinciliği ve 1 ikincilik elde eden bedensel engelli yüzücü Neslihan Kılıçoğlu ve antrenörü Aziz Hopyar’ı makamında ağırladı. Göreve başladığı ilk günden böyle bir başarının kendilerini mutlu ettiğini belirten Bebek, “Önemli bir spor organizasyonunda büyük bir başarıya imza atan Neslihan’ın elde ettiği dereceler bizim için övünç kaynağıdır. Engelli sporcularımızın azimle gittikleri bu yolda onlara destek vermek ve yeni sporcuların yetişmesini sağlamak bizim en büyük görevimizdir. Sporcumuzun, bizlere ve ilimize yaşattığı bu mutluluk için kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

“Spor müsabakaları için girişimlerde bulunacağız”

Karaman’da spor faaliyetlerinin artması için gereken her şeyi yapacaklarını belirten Bebek, şöyle konuştu:

"Karaman’ımızın sporda önemli bir şehir konumuna gelmesi için önemli spor müsabakalarının ilimizde düzenlenmesi adına girişimlerde bulunacağız. İl Müdürlüğü olarak tüm spor dallarında sporcularımıza ve gençlerimize hizmet vermek ve bu alanda eksik bir şey bırakmamak için çalışmalarımıza yön vereceğiz” dedi.

Ziyaret, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’in başarılı sporcu Neslihan Kılıçoğlu ve antrenörü Aziz Hopyar’ı ödüllendirmesinin ardından sona erdi.