Siyasetçilerimiz takımımız için tek vücut oldu

Siyasetçilerimiz takımımız için tek vücut oldu
Karaman’da ki bütün siyasi partiler Karaman Belediye Sporun başarısı için tek vücut oldular.
Karaman Belediye Spora her geçen gün destek büyürken, Karaman’da ki siyasi partilerin ortak noktası oldu. Başta Milletvekilleri olmak üzere bütün parti temsilcileri Karaman Belediye Sporun Maddi desteğinin artması için kendi alanlarında çalışmalar yapmaya başlayacak.
 
Haber sitemize açıklama yapan Karaman Belediye Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yurtsever haber sitemize özel açıklamalarda bulundu.
Partilerin takımımız için tek vücut olduğunu söyleyen Muharrem Yurtsever; “ Karaman Belediye Spor her geçen gün şehrimizde coşkuyu arttırıyor ve bununla da kalmayıp herkesi tek vücut haline getirdi. Başından beri bizi yalnız bırakmayan Karaman Milletvekillerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten onların çok emekleri var. Gerek Ankara da gerekse Karamanda ki bazı engellerin aşılması için 3 Milletvekilimizde önümüzü açmak için çok çalıştı. Ayrıca İl başkanları da kendi alanlarında destek çalışmaları yaptığını biliyoruz ve bu bizi çok sevindiriyor. Arkamızda bu güçlü birliktelik oldukça Allah’ın izniyle 3. Ligi Şampiyonlukla sonuçlandırırız..” dedi.