Sağlık İl Müdüründen haber sitemize ziyaret

Sağlık İl Müdüründen haber sitemize ziyaret
Karaman Sağlık İl Müdürü Adnan Kurşun haber sitemize ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında kısa bir bilgi verdi.
Geçtiğimiz ay Karaman Sağlık il müdürü olan Adnan Kurşun haber sitemizi ziyaret ederek Gazeteci Hüseyin Ölger’e çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
Basın kuruluşlarına nezaket ziyareti yaptığını ve bu çerçevede bizleri de ziyarete geldiğini belirten Adnan Kurşun; “ Sağlık alanında Karaman’a en iyi hizmeti yapmak için kolları sıvadık. Halkımıza faaliyetlerimizi duyuran basın kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiriyoruz, Bu bağlamda bugünde sizi ziyarete geldik.” Dedi.
 
Devlet hastanesinde ki sorunları masaya yatırdıklarını belirten Adnan Kurşun, Yoğun bakıma tam teşekküllü 9 yatak getirdiklerini söyleyen Sağlık il müdürü Adnan Kurşun ; “ Önceliğimiz Karaman halkına kaliteli bir hizmet vermektir. Bu bağlamda farklı çalışmalarımız var. Yoğun bakımda eksiklerimizin olduğunu biliyorduk onun için Yoğun bakıma 9 yatak daha ekliyoruz.” Dedi.
 
NÜKLEER TIP BÖLÜMÜ AÇILIYOR
 
Sağlık İl Müdürü Adnan Kurşun, hemen hemen birçok alanda önemli görevler üstlenen Nükleer Tıp’ı Karaman’a getiriyoruz. Nükleer Hastalıkların tanı ve tedavisinde radyoaktif maddelerin kullanımını sağlayan Nükleer Tıp hemen her organ sistemiyle ilgili hastalıklarda fonksiyon görüntülemesi yapabileceğiz. Yapılan tanısal tetkikler tiroid, kemik, kalp, böbrek ve diğer birçok organın ve hastalığın sintigarafik görüntülenmesi olup aynı zamanda tiroid hastalıkları başta olmak üzere bazı tümör ve enflamatuvar hastalıkların tedavisini de böylelikle Devlet hastanemizde yapmış olacağız.” Dedi.
 
Kalp Ameliyatlarını da artık Karaman’da ve Profesörler tarafından yapılacağını söyleyen Sağlık İl Müdürü Adnan Kurşun; “ Hastanemizde yeni bir sistem başlatıyoruz. Eskiden insanlar kalp ameliyatlarında il il dolaşarak doktor arıyorlardı. Bundan sonra böyle bir zahmete girmelerine gerek kalmayacak. Bölgenin en iyi Profösörlerini biz Karaman’a getireceğiz. Örneğin kalp ameliyatı mı var. Profösör hocamız ekibiyle birlikte Karaman’a gelecek ve tam teçhizatlı Ameliyathanemizde ameliyatını gerçekleştirecek.” Dedi.