Sağlık İl Müdürlüğünden Taekwondo´culara Malzeme Yardımı

Sağlık İl Müdürlüğünden Taekwondo´culara Malzeme Yardımı
Sağlık İl Müdürlüğü personeli kendi aralarında topladığı paralarla Taekwon do sporcularına malzeme yardımı yaptı.
       Yunuskent Spor Salonu Taekwon do spor salonuna Vali Vekili Yılmaz ŞİMŞEK, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer ERSÖZ, Sağlık İl Müdürü Adem KUCUR, Ağız Diş Sağlığı Başhekimi Uğur DEMİREL ve Taekwon do İl Temsilcisi Ali CAN katıldı
 
Programda konuşan Vali Veki Yılmaz ŞİMŞEK, Taekwon do sporunun son yıllarda Karaman da büyük bir atama kaydettiğini ve başarıların çoğaldığını söyleyerek, başarılı ve geliri az olan müsabık Taekwon do´culara bu yardımın önemli olduğunu, ve bu sebeple Sağlık İl Müdürü Adem KUCUR ve Ağız Diş Sağlığı Başhekimi Uğur DEMİREL ile sağlık çalışanlarına teşekkür ederim dedi. Ayrıca sporculara da başarıların devamını ve çıtanın daha da yükseğe çıkarmalarını temenni etti.
 
       Dağıtım töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer ERSÖZ “ Bu çalışmaya öncülük eden Ağız Diş Sağlığı Başhekimi Uğur DEMİREL ile Sağlık İl Müdürü Âdem KUCUR´a teşekkür etti, doktorların ve Sağlık personelinin kendi aralarında topladıkları 2.400 TL´lik spor malzemelerinin kendilerini çok duygulandırdığını ve bu malzemeleri başarılı ve geliri az olan 16 tane Taekwon do´cu çocuğumuza dağıtılacaktır” dedi.
 
       Sağlık İl Müdürü Adem KUCUR, Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur, prensibiyle hareket ettiklerini, spor yapan kişilerin daha az sağlık sorunlarıyla karşılaştığını ve böyle bir organizasyonda öncülük etmelerinin kendileri için gurur vesilesi olduğunu, bu anlamda malzeme yardımına katkı sağlayan tüm personeline teşekkür etti.
 
       Konuşmalardan sonra 16 çocuğa ayakkabı ve eşofmandan oluşan spor malzemeleri verildi. Malzeme dağıtımından sonra Taekwon do antrenörü İbrahim KAFALI geçen hafta Antalya´da yapılan şampiyonada alınan 1.´lik kupasını Sağlık İl Müdürü Adem KUCUK´a hediye etti.