Saadetli gençlerden Fikir Duvarı çalışması

Saadetli gençlerden Fikir Duvarı  çalışması
Saadet Partisi Karaman teşkilatı gençler için bir çalışma başlattı.
Saadet Partisi il Gençlik Kolları olarak geçtiğimiz Cumartesi günü İsmet Paşa Caddesinde Fikir Duvarı çalışması yaptı. Aynı zamanda üye standı açarak çalışması yaptı.
Konu hakkında açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Şahin'in; "Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak Karaman'daki tüm genç arkadaşlarımıza ulaşmak gibi bir hedefimiz var. Bu doğrultuda saha çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bugün de bu minvalde fikir duvarı çalışmamızı gerçekleştirdik. Fikir duvarımıza yoğun ilgi gösteren genç arkadaşlarımızla sorunları ve çözüm önerilerini konuşma imkanı bulduk. Fikir duvarında çok sayıda istek, öneri, şikayet , sorunlar gördük. Geçim derdi, işsizlik, gelecek kaygısı, adalete olan güvenin yitirilmiş olması, yurtdışında yaşama isteği, yaşadıkları mağduriyetler karşısında muhatap bulamama en çok dile getirilen sorunlar oldu. Bizler de çözümler için önerilerimizi kendilerine ifade ettik.
 
Bizler ülkemizi; Maddi ve manevi alanda kalkınmış, her alanda tam bağımsızlığını sağlamış, başka ülkelerin uydusu olmayan, öncü ve lider bir ülke haline getireceğimizi vaat ediyoruz. Adaletin esas alındığı, kimsenin emeklerinin ziyan edilmediği, liyakate önem verilen böylelikle herkesin hakkını alabileceği adil bir düzeni temin edeceğiz. Maddi ve manevi kalkınmanın sağlandığı, tam bağımsız, liyakatin önemsendiği ve adaletin olmazsa olmaz şart olduğu bir ülkede insana değer verildiğini söyleyebiliriz. Gençler de kendilerine değer verildiğini görmek istiyorlar. Dolayısıyla gençliğe yapılacak her yatırım değerlidir ve güçlü bir Türkiye’nin tesisi için olmazsa olmazdır. Güçlü, kendine güvenen, geleceğe dair endişe duymayan, üretken gençliği olan ülke güçlü ülkedir. Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak, ülkemizi genç arkadaşlarımızla hakkettiği konuma getirebileceğimizi biliyor, geleceğimiz için birlikte çalışmaya davet ediyoruz." dedi.