Saadet Partisinden haber sitemizi ziyaret etti

Saadet Partisinden haber sitemizi ziyaret etti
Saadet Partisi İl Başkanı ve Milletvekili adaya adayları haber sitemize ziyarette bulundu.
Millet ittifakı ortağı olan Saadet Partisi haber sitemize ziyarette bulunarak seçim çalışmaları hakkında haber sitemizi bilgilendirdi.
 
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz, İl Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Çoban ve Osman Akdemir, Milletvekili aday adayları Gani Erkabaktepe ve Muhammed İkbal Aköz’ün haber sitemize yaptığı ziyarette İl
Başkanı Yasim Koz; “14 Mayıs’ta iklim değişecek” dedi.
 
Yapılan bütün anketlerde Millet ittifakının ara farkla önde olduğunu belirten İl Başkanı Yasim Koz; “ Ülkemiz şuan tarihi bir seçime kilitlenmiş durumda. Belki de tarihinin en önemli seçimi diyebiliriz. AKP’nin Ülkeyi 20 yıldır yönetmesine rağmen hala süre isteyip yanlışları düzelteceğini söylemesi en basit tabirle aklımızla dalga geçmesidir. Artık Milletimiz bu kuru vaadlere inanmıyor esasında kendileri bile inanmıyor ama içine düştükleri durum uykularını kaçırıyor.” Dedi.
 
AKP’NİN 20 YILLIK GÜNAHINA ORTAK OLMAYACAĞIZ
 
Geçtiğimiz günlerde YRP Lideri Fatih Erbakan’ın Cumhur ittifakına geçmesinden sonra birçok Milli Görüşçüler tepki gösterirken, Fatih Erbakan’ın “AKP’nin 20 günahına ortak olmayacağız” sözünü unutması kamuoyunda çok sık konuşuluyordu.
 
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz, isim vermeden Fatih Erbakan’ı işaret ederek; “ Birileri çıkıyor AKP’nin günahlarına ortak olmayacağız diyor iki gün sonra bi bakıyorsun ki, günahın tam ortasına geçiyor. Siyaset karakter ister omurga ister. Tarihin kitapları bu günleri not ediyor. Allah kimseye ileri de utanacağın işleri yapmayı nasip etmesin. Rahmet Erbakan hocamın son kongresinde söylediği 'Milli Görüş’ün tek partisi Saadet Partisidir, Birileri çıkar bizde Milli Görüş’çüyüz derlerse bilin ki onlar Palyaçodur' cümleleri hala hafızalarımızda tazeliğini tutuyor. Erbakan hocamızın el hareketlerini mimiklerini taklit edenlere yine Erbakan hocamızın dediği gibi; 'Sizi gidi taklitçiler sizi' diyoruz.' dedi.
 
ACİL EKONOMİK VE ADALET KALKINMASI YAŞAYACAĞIZ.
“14 Mayıs’ta İklim değişecek diyorsak laf olsun diye söylemiyoruz.” Diyen Saadet Partisi İl Başkanı Yasim Koz ; “ Türkiye hem adaletin hem de ekonominin çöktüğünü en kötü yılları yaşıyor. Millet ittifakı olarak çok önemli projelerimiz var. Acil bir şekilde Adaletin ve Ekonominin kalkınacağı yaşayacağız günleri göreceğiz. AKP’nin 20 yılda bitirdiği bütün değerleri yeniden dizayn edeceğiz.” Dedi.