Saadet Partisi adaylarından haber sitemize ziyaret

Saadet Partisi adaylarından haber sitemize ziyaret
Saadet Partisi Karaman Milletvekili aday adayı Gani Erkabaktepe ve Muhammed İkbal Aköz haber sitemize ziyaret gerçekleştirdi.
Milli Görüş’ün tek partisi olan Saadet Partisi’nin Milletvekili aday adayları haber sitemize ziyaret ederek kamuoyuna açıklamalarda bulundu.
 
Milletvekili aday adayı Gani Erkabaktepe haber sitemize yaptığı açıklamasında; “ 28. Dönem Milletvekili seçimlerine Saadet Partisi olarak tüm gücümüzle çalışmaktayız. Karaman’a hizmet etmek için bizde aday adayı olduk. Biz İnanıyoruz ki Hâk Davanın kaybedeni olmaz ve Hâk dava rakamla ölçülmez. Seçim için değil Gelecek nesiller için mücadele ediyoruz. Bu vesile ila bütün Karaman halkından Milli Görüş’ün tek partisi olan Saadet Partisine destek bekliyoruz.” Dedi.
 
Diğer Milletvekili Aday adayı olan Muhammed İkbal Aköz’de seçim akşamı zafer kutlamasını yapacaklarını söyleyerek; “ Allah nasip ederse tarih 14 Mayıs zaferini yazacak ve 15 Mayıs’ta güzel günlerin temelleri atılacak. 20 yıldır ülkemizi yönetenlerin ülkeyi düşürdüğü duruma baktığımız da halkımız fakru zaruriye içerisinde harap ve bitap düşmüş durumda. Ülkenin geldiği durum gerçekten içler acısı. Allah nasip ederse hem AKP’den hem de kötü günlerden kurtuluş yakındır. Karaman halkımızdan destek bekliyoruz. Vakit Milli Görüş’e sahip çıkma vaktidir. Vakit Saadet Partisine sahip çıkma vaktidir.” Dedi.