Oturarak Voleybol Takımı Türkiye Kupası'nda 3'ü Oldu

Oturarak Voleybol Takımı Türkiye Kupası'nda 3'ü Oldu
İl Özel İdaresi’nin desteklediği engelli sporcularımız bu zamana kadar olduğu gibi yine yeni bir başarıya daha imza atarak, Oturarak Voleybol Türkiye Kupası'nda, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü 3'üncü oldu.

Adana'da düzenlenen Oturarak Voleybol Türkiye Kupası'nda, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü 3'üncü oldu.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol (Paravolley) Türkiye Kupası Adana'da gerçekleşti.
Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda Oturarak Voleybol (Paravolley) Türkiye Kupasına, 2017-2018 Oturarak Voleybol sezonu sonunda Oturarak Voleybol Süper Ligi'nden final etabında ilk 4 sırayı alan takımlar ile Oturarak Voleybol 1. Ligi'nden final etabında ilk 2 sırayı alan 2 takım olmak üzere toplam 6 takım katıldı.
Şampiyon takıma kupa ve madalyaları TBESF Başkanı Arif Ümit Uztürk ile Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş tarafından verildi.
Müsabakalar sonucunda Adana Ayyıldız Engelliler Spor Kulübü ikinci, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü de üçüncü sırayı aldı.
Takımımızın elde ettiği başarının yanı sıra Turnuvanın en iyi smaçör’ü olarak seçilen Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Metin Karaca da başarısı ile bizleri gururlandırdı.
İl Özel İdaresi’nin her zaman sporcularımızın yanında olduğunu belirten İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener TERLEMEZ, İlimizdeki engelli sporcularımızın antrenman ve iller arası müsabakalara gidiş gelişlerdeki en büyük sorunları olan taşıt sorununun da İl Özel İdaresi 2019 yılı bütçesine engelli sporcularımıza araç alımı için ödenek ayrılarak en kısa sürede aracın alınması ile çözüme kavuşacağının altını çizerken, sporcularımıza verilen desteğin her zaman sürdürüleceğini vurgularken, elde ettikleri başarılar ile gurur duyduklarını ve bundan sonraki müsabakalarda da yeni başarılara imza atacaklarına yürekten inandıklarını belirttiler.