Okullar Arası Gençler Voleybol Müsabakaları Sona Erdi

Okullar Arası Gençler Voleybol Müsabakaları Sona Erdi
Karaman’da okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen okullar arası gençler a voleybol il birinciliği müsabakaları son gün oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okullar arası gençler a voleybol il birinciliği müsabakaları kızlar ve erkekler kategorilerinde toplam 204 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonlarında bir hafta boyunca devam eden karşılaşmalarda ise erkeklerde 6, kızlarda ise 11 okul takımı yer aldı.

Bir birinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan müsabakalarda kızlar ve erkekler kategorilerinde mücadele eden Spor Lisesi 2017-2018 sezonunda büyük bir başarıya imza atarak her iki kategoride de şampiyon oldu.

Müsabakalar sonunda oluşan genel sıralamada ise kızlarda İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Akçaşehir Ç.P.L üçüncü, Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi dördüncü oldu. Erkeklerde İrfan Ataseven Anadolu Lisesi ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü olan takımlar oldu.

Müsabakalar sonunda her iki kategoride de şampiyon olan Spor Lisesi Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.