Okullar Arası Gençler A Güreş Müsabakaları Sona Erdi

Okullar Arası Gençler A Güreş Müsabakaları Sona Erdi
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün okul sporları faaliyet programı kapsamında düzenlendiği okullar arası gençler güreş il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen okullararası gençler a güreş müsabakaları +90 kiloda yapılan final karşılaşmalarının ardından sona erdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’inde yakından takip ettiği müsabakalar kıyasıya mücadeleye sahne oldu. İl ve ilçe okullarından öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalar sonunda grekoromen kategorisinde Spor Lisesi birinci, Prof.Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Karaman Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü, Ermenek Fikriye ve Mehmet Çakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Serbest stilde ise Prof.Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Ermenek Fikriye ve Mehmet Çakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu. 
Müsabakalar sonunda kategorilerinde dereceye giren okullar Karaman’ı grup müsabakalarında temsil etme hakkı elde etti.
Müsabakalar da dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler tarafından verildi.