Okul Spor Kulüplerimize Nakdi Yardım

Okul Spor Kulüplerimize Nakdi Yardım
İlimizde faaliyet gösteren 12 okul spor kulübümüze nakdi yardım yapıldı.
İlimizde faaliyet gösteren 12 okul spor kulübümüze nakdi yardım için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda bir tören düzenlendi. Törene Karaman Valisi Süleyman KAHRAMAN, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer ERSÖZ katıldı.
 
Geçlik ve Spor İl Müdürü Ömer ERSÖZ yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi: “Gençlik ve Spor Kulübümüzün 10 okul spor Kulübü ile 1 Gençlik Kulübüne yapacağı nakdi yardım töreni nedeniyle bir arada bulunmaktayız. Mili Eğitim Müdürlüğü ile biz iç içe geçmiş etle tırnak gibi olması gereken iki kurumuz. Biz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak faaliyetlerimize katılan faal okul spor kulüplerimize küçükte olsa teşvik amaçlı nakdi yardımlar yapmaktayız. Bu yardımların sağlanmasıyla da sportif faaliyetlerinin ve başarılarının daha da artacağından eminim.” Dedi.
 
       Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer ERSÖZ´den sonra bir konuşmada İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN yaptı. ALTUN, okullarda spora ve beden eğitimine verdikleri önemden bahsedip, her zaman için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile irtibatta olduklarını, birlikte ortak çalışmalarını her zaman için sürdüreceklerini söyledi.
 
Son olarak ise Karaman Valisi Süleyman KAHRAMAN´da günün önemini anlatan bir konuşma yaptı.
Süleyman Kahraman konuşmasında şunları söyled; “Kıymetli misafirler, değerli basın mensupları… Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün, Okul Spor Kulüplerine yaptığı birazdan banka talimatlarını dağıtacağım nakdi yardım konusunu önemsiyorum. Spor Kulübü bir ilin spor faaliyetlerinde ki en önemli unsurdur. İldeki spor faaliyetleri kulüplerimiz üzerinde yürütülmektedir. İlimizde de görmekteyim ki Okul Spor Kulübü sayısı, Türkiye ortalamasının üzerindedir. 15 tane Okul Spor Kulübümüz mevcuttur. Bunlara küçükte olsa Spor İl Müdürlüğümüzün yaptığı nakdi katkılar bu anlamda örnektir. Kıymetli misafirler, değerli basın mensupları, ben okul spor kulübü sayısının çokluğundan ve faaliyetlere katılmalarından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, yaptığı nakdi yardımlar ve okullara verilen spor malzemeleri açısından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederim. Bu yardımlar ve birliktelikler olduğu müddetçe büyümeler devam edecektir.” Dedi.
 
Konuşmaların ardından Vali Süleyman KAHRAMAN, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN ve Gençlik ve Spor İl Müdürü ÖMER ERSÖZ sırasıyla kulüp başkanlarına banka talimatlarını dağıttılar.
 
Nakdi yardım alan Okul Spor Kulüplerimiz şunlardır:
·       Bifa Lisesi Spor Kulübü
·       Ticaret Meslek Lisesi Spor Kulübü
·       End. Mes. Lisesi Spor Kulübü
·       Bilgisayar Lisesi  Spor Kulübü
·       Nefise Sultan KML Spor Kulübü
·       Yem Sanayi İÖO SK
·       İstiklal İÖO SK
·       Yunus Emre İÖO SK
·       Anafartalar İÖO SK
·       Mümine Hatun İÖO SK
·       Doğu Kışla SK