Mustafa Köpüklü Karaman Ticaret Odasını Ziyaret etti.

Mustafa Köpüklü Karaman Ticaret Odasını Ziyaret etti.
Karaman Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Köpüklü, Karaman Ticaret Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan’ı makamında ziyaret etti.
Karaman’ın tek bağımsız Milletvekili adayı olan Mustafa Köpüklü ziyaretlerine devam ediyor. Bugün Karaman Ticaret Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan’ı ziyaret eden Köpüklü fikir alışverişinde bulundu.
Seçimin zaferle sonuçlanacağını belirten Mustafa Köpüklü; “ Bağımsız Milletvekili adaylığına bir gecede karar vermiş biri değiliz. Biz bu yola çıkarken büyük bir ekiple çıkıyoruz. Önümüzde ki günler de sahaya iniyoruz. Allah’ın izniyle Karaman halkı bizi konuşacağız. Biz seçimi zaferle sonlandıracağımızdan zerre şüphe etmiyoruz. Bizim Karaman hayallerimiz var, Milletvekilliğini Ankara’ya giden bir araç olarak görmüyoruz. Bunun ne demek olduğunu aziz halkımız çok iyi biliyor.” Dedi.
 
TİCARET ODASIYLA HER ZAMAN İSTİŞARE EDECEĞİZ.
 
Karaman Ticaret Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan’ın genç yaşında başarılı bir yönetim sergilediğini belirten Mustafa Köpüklü; “ Ticaret Odamızın saygıdeğer başkanı Mustafa Gökhan bey gerçekten bizim takdir ettiğimiz bir Oda Başkanıdır. Bugün kendisiyle de seçim sürecini değerlendirdik onun fikirlerinden de faydalandık. İnşallah seçildiğimizde Ticaret Odamızla da sürekli istişareli bir şekilde yürüteceğiz. Karaman’lı iş adamlarımızın talepleri bizler için çok önemlidir. ” Dedi.
 
MUSTAFA KÖPÜKLÜ İLE ÇALIŞMAK BİZE MUTLU EDER
 
Karaman Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Köpüklü’nün ziyaretinden dolayı teşekkür eden Ticaret Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan; “ Sayın Mustafa Köpüklü’nün bağımsız aday olması gerçekten cesur bir harekettir. Önümüzde ki seçimlerde Karaman Milletvekili olduğu takdirde kendisiyle çalışmak bizleri mutlu eder. İnanıyorum ki, Karaman’a faydalı hizmetler yapacaktır. Şuan da siyaset arenasında ismi sıkça geçmekte. Kendisine başarılar diliyorum.” Dedi.