Milletvekili Şeker, Spor Yatırımlarını İnceledi

Milletvekili Şeker, Spor Yatırımlarını İnceledi
AK Parti Karaman Milletvekili Dr.Recep Şeker, kentte yapımı devam eden ve tamamlanan spor yatırımlarını yerinde inceledi.

Milletvekili Dr. Recep Şeker'e, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Karadeniz ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Cavit Bardak eşlik etti. 
Ziyarete ilk olarak Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan Kazım Karabekir Spor Salonu, Fikret Ünlü Yüzme Havuzu, Kemal Kaynaş Stadyumu, Havalı Silahlar Atış Poligonu, Açık Tenis Kortu ve Okçuluk Salonu ile başlayan Milletvekili Şeker, bakım-onarım çalışmaları kapsamında yapımı tamamlanan tesislerle ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’ten bilgiler aldı. 
Şeker, inceleme sırasında yaptığı açıklamada, bakım-onarım çalışmaları kapsamında yenilenen spor tesislerinin Karaman'a yakışır ve daha modern bir şekilde tekrar hizmete girdiğini belirtti.
İncelemelere Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu’nda devam eden Şeker, burada da hizmet veren spor branşları ile ilgili Spor İl Müdürü Bebek’ten bilgiler aldı. Salon içerisinde yapımı tamamlanarak hizmete giren Fitness ve Sauna Merkezinde de incelemelerde bulunan Şeker, Karaman’ın kaliteli bir spor merkezine daha kavuştuğunu belirterek, sporcularımızın daha verimli çalışmaları, halkımızın da rahat ve modern bir ortamda spor yapabilmeleri amacıyla hizmete giren tesisin tüm Karaman halkına hayırlı olmasını diledi.
Yunus Kent Spor Salonu ziyareti ile devam eden incelemelerde badminton sporcuları ile bir araya gelen Milletvekili Şeker, ziyaret sonunda kısa bir gösteri maçı yaptı. Ardında Karaman’ın önemli spor yatırımları arasında yer alan Merkez 2500 kişilik Spor Salonu ve 15 bin kişi kapasiteli şehir stadyumunda incelemeler de bulunan Şeker, devam eden çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı.
Karaman’da yapımı devam eden yatırımların tamamlanmasıyla birlikte gençlerin daha modern ve daha iyi şartlarda spor yapma imkanı bulacağını ifade eden Milletvekili Şeker, şunları kaydetti:
"Tesislerimizi çocuk ve gençlerimizle doldurarak sporun tabana yayılmasını sağlayarak, Türk sporuna yeni ve yetenekli sporcular kazandıracağız. Tesislerimizin geri dönüşümünü ise sporcularımızın başarıları ile sağlayacağız. İlimizde artan spor yatırımlarıyla birlikte önümüzdeki yıllarda ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyona ev sahipliği yapabilecek sportif altyapıya ve organizasyon deneyimine sahip olmasını da ayrıca kent kimliğimiz adına çok önemsiyorum. Bu tesislerde yetişecek olan evlatlarımız ise, ülkemizin ve Karaman'ımızın adını ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde duyuracaklardır"