Mesut Soyfidan adaylıkta iddialı

Mesut Soyfidan adaylıkta iddialı
AK Parti Karaman Belediye Başkanı aday adayı Mesut Soyfidan, adaylık konusunda iddialı olduğunun söyledi.
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan en çok konuşulan aday olarak görülürken AK Parti’nin eski teşkilat başkanı Mesut Soyfidan’da son günlerin popüler ismi oldu. Özellikle Sosyal Paylaşım sitelerinde rekorlar kıran Mesut Soyfidan her geçen gün ilgiyi üzerinde toplarken AK Parti tabanında konuşulanlara göre her kesimden oy toplayacak olan kişinin Mesut Soyfidan olabileceği iddia ediliyor.
 
Geçtiğimiz gün AK Partiden resmi başvurusunu yaparak Karaman Belediye Başkanı aday adayı olan Mesut Soyfidan, Karamaninsesi.com’a ziyarette bulunarak seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
Halktan büyük teveccüh gördüğünü söyleyen Mesut Soyfidan; “ Karaman’ın öz evladı olarak hizmet ettiğim şehrime her zamankinden daha fazla hizmet edebilmek için, Belediyeyi yönetmeye talip olduk. 2 Üniversite bitirmiş bir kardeşiniz olarak yerel yönetimlerin idaresi ve şehirlerin kalkınması noktasında araştırmalarımız ve bilgi birikimlerimiz vardır. Bu tecrübeyi halkımızla paylaşacağız.” Dedi.
 
Ülkesine hizmet etmek dışında bir gayesi olmadığının altını çizen Mesut Soyfidan; “Şöhret makam ve Maddi kazanç bizim hedef ve gayelerimizin arasında isimleri bile geçemez” dedi.
 
Mesut Soyfidan açıklamasında; “ AK Partinin kurulduğu günden bu güne teşkilat içerisinde yerini almış farklı görevlerde bulunmuş ve bu imkanlarla binlerce vatandaşımızın derdine derman olmaya çalışmış bir kardeşinizim. Teşkilat Başkanlığı görevi yaparken de aynı şekilde halkıma ve partime hizmet ettim. Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan Siyaset yapacak olan kişilerin maddi kaygısının olmaması gerektiğini belirtmişti. Allah’a şükürler olsun ki Karaman’da defalarca vergi rekortmenleri arasında yerini almış bir kardeşinizim onun için bizim maddi bir kazanç düşüncemiz asla olamaz. Biz Karaman’a ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmak için kolları sıvadık ve bu düşünce ile yola çıktık.” Dedi.