Mesut Soyfidan Karaman’da gidilmedik yer bırakmıyor

Mesut Soyfidan Karaman’da gidilmedik yer bırakmıyor
Büyük Birlik Partisi Karaman Milletvekili Aday adayı Mesut Soyfidan kahvehane ve Kafeleri ziyaret ediyor.
Seçim çalışmalarına hızlı başlayan Büyük Birlik Partisi Karaman Milletvekili Aday adayı Mesut Soyfidan vatandaşlar tarafından da büyük ilgi görüyor.
 
Haber sitemize açıklamalarda bulunan BBP’si Karaman Milletvekili Aday adayı Mesut Soyfidan; “Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun emaneti olan Büyük Birlik Partisini Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici ile birlikte zirveye çıkarmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün hemşerilerimize tek tek ulaşarak kendimizi anlatıyoruz. Şehrimizi temsil etme adına ilimizin evladı olarak göreve talip olduğumuzu anlattık.” Dedi.
 
KARAMAN’DAN 1 VEKİL ÇIKARACAĞIZ.
 
Karaman’da yaşanan bazı sıkıntıları bizzat yaşadıklarını belirten Mesut Soyfidan; “Burada doğup büyümüş buranın ekmeğini yiyen bu ilde ikamet eden insanların burada ki sorunları kulaktan duyma değil de bizzat yaşayan biriyim. Karaman il genelinde bütün mahalle, köy, belde, ilçe ve şehir merkezimizde ki acil çözülmesi gereken konuları tespit ettik. Yaklaşık 6 aydır her gün sahalardayız, halkımızı ziyaret etmeye gönüllerini kazanmaya devam edeceğiz. Büyük Birlik Partisi büyümeye devam ediyor, Allah'ın izni ile buradan Milletvekili çıkaracağız.” Dedi.