Mehmet Ali Han'dan Teşekkür Mesajı

Mehmet Ali Han'dan Teşekkür Mesajı
Karaman Futbol Kulübünün onursal başkanı Mehmet Ali Han Karaman halkına teşekkür etti.

Dün kü karşılaşma da Iğdır FK'yi 1-0 yenen Karaman Futbol Kulübünün Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, Galibiyeti Karaman halkına hediye ettiğini belirterek destek veren herkese teşekkür etti.

Mehmet Ali Han yayınladığı teşekkür mesajında; "Bu zorlu, heyecanı yüksek sezonun başından beri coşkusunu ve desteğini eksik etmeyen Valimiz Sayın Tuncay AKKOYUN’a, müsabakalarda yoğun tempolarına rağmen yanımızda olmaya çalışan Sayın Milletvekillerimize, destekleri için Siyasi Parti İl Başkanlarına ve her daim yüreği bizimle atan deplasmanlarda ve iç saha müsabakalarında bizleri yalnız bırakmayan Sn. İsmail IŞIK'a, protokolde bizleri yalnız bırakmayan Vali Yardımcılarımız, Emniyet Müdürümüz, Alay Komutanımız, Cumhuriyet Başsavcımız, Savcılarımız ve Kurum Müdürlerimiz ile STK’larımızın değerli Başkanlarına, Berlin'den kıymetli dostlarımız Sn. Murat KÜÇÜKLÜ ve arkadaşlarına, Sn. Mehmet CİHAN ve arkadaşlarına, Sn. Celalettin KIRATLI ve arkadaşlarına, şehrimizin kıymetli iş insanları Sn. İhsan DURU, Kemal BOYNUKALIN, Muharrem YURTSEVER, Necati BABAOĞLU ve bizleri yalnız bırakmayan Organize Sanayi Bölgemizin kıymetli iş insanlarına, önceki dönem vekilimiz Sn. Mevlüt AKGÜN'e, Ziraat Odası Başkanı Sn. Mehmet BAYRAM'a, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sn. Yücel YAMAN'a, Kulüp Eski Başkanlarımıza, Amatör Spor Kulüpleri Fedrasyonu Başkanına ve Yönetimine, kıymetli Amatör Spor Kulüplerine, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi hocalarına ve öğrencilerine, sahada mücadele eden futbolcularımıza, teknik ekibimize, malzemecimizden, aşçımıza kadar tesisteki çalışanlarımıza, İl Özel İdaresine, İl Genel Meclis üyelerine, Meclis Üyelerimize, işadamlarımıza, eğitim camiamıza, esnafımıza ve bizi takip eden çok değerli spor basınına, buradan zikretmeyi ihmal ettiklerimize ve en önemlisi bize bu yolda inandığınız, tribünleri her hafta doldurduğunuz, bizimle üzüldüğünüz, bizimle mutlu olduğunuz, bizimle coştuğunuz, mutluluktan da olsa bizimle ağladığınız için Karaman Futbol Kulübü taraftarına ve Karamanoğulları Taraftar Grubumuza teşekkürlerimi iletiyorum.

Kendileri küçük, yürekleri büyük miniklerimiz, duasıyla destek olan değerli büyüklerimiz, sesi kısılana kadar bağıran kardeşlerimiz, eşini, ailesini destek olmak için tribünlere getiren dostlarımız, bizi yayınlardan takip eden gurbetçi hemşehrilerimiz, göreve geldiğimiz bu yolda bize yoldaşlık yaptığınız için çok teşekkür ederim.
 
İnandık, Savaştık ve Kazandık. Şükürler olsun Rabbime bizi ve bize güvenenleri mahcup etmedi. Azmin, Kararlılığın ve Çalışmanın karşılığı olan bu galibiyet bütün Karaman Halkımıza armağan olsun." dedi.