Lütfi Elvan’a Karaman’da Sevgi Seli

Lütfi Elvan’a Karaman’da Sevgi Seli
AK Parti’nin güçlü isimlerinden önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan Karaman’da temaslarda bulundu.
Karaman girişinde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Lütfi Elvan Karaman’da esnaf gezisi yaptı ve aynı günün akşamında adını taşıyan kongre merkezinde halka hitap etti.
 
Karaman’da esnaf ziyaretleri yaparak hemşehrileri ile hasret gideren Lütfi Elvan sevgi seli ile karşılaştı. Sokakta Lütfi Elvan ile tokalaşmak, fotoğraf çektirmek için sıraya giren insanlar, Karaman’a yaptığı yatırımlardan ötürü Elvan’a saygı ve sevgilerini ilettiler. İsmetpaşa Caddesinde çalışma yapan Elvan MHP seçim bürosuna da uğrayarak MHP teşkilatına kolaylıklar diledi.
 
14 Mayıs seçiminde AK Parti seçim beyannamesini yazan önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: “Geçtiğimiz hafta Ermenek ve diğer Taşeli ilçe ve beldelerinde değerli kardeşlerimizle, muhtarlarımızla, halkımızla buluştuk, hasret giderdik. Bugünde Karaman’dayız. Her zaman olduğu gibi bugün de Karaman bizi bağrına bastı. Esnaflarımıza uğradık, hayırlı işler diledik. Partimize diğer partilerden katılan arkadaşlarımıza rozetlerini taktık. Yoğun ilgileri ve teveccühleri için değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sahadan aldığım izlenimler çok olumlu. Karaman halkı tercihini yapmış gibi görünüyor. Burada partimizin üç milletvekili çıkaracağından şüphem yok” dedi.
 
BİZ HER ZAMAN VAATLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK
 
“Biz her zaman vaatlerimizi yerine getirdik, sözümüzü tuttuk” diyen Lütfi Elvan “Reformlarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Yeni dönem ülkemiz için Türkiye yüzyılı olacak. Yine vaatlerimizi yerine getireceğiz. Biz bir yandan ülkemizin kalkınmasına refahına çalışırken diğer taraftan da terörle mücadeleye devam ediyoruz ve ülkemizin istikrarı, geleceği açısından önem arz eden hangi husus varsa, milletimizin beklentisi neyse biz onları teker teker yerine getiriyoruz. Bizim için önemli olan milletimizin ne söylediği, milletimizin talebinin ne olduğu. Milli irade neyi istiyorsa biz de onu yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” dedi.