Kılıçdaroğlu Karamanlı gence rozet taktı

Kılıçdaroğlu Karamanlı gence rozet taktı
CHP Kuruluşunun 99. Yılında 99 gençle Anıtkabire giden Kemal Kılıçdaroğlu biri Karaman’lı 9 gence de rozet taktı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. Kuruluş nedeniyle genel merkezde ki çalışmalara katılan CHP Gençlik kolları MYK üyesi Yusuf Baştuğ, Karamanlı Ali Hıdır Yıldız’a genç bir arkadaşına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu parti rozetini taktığını söyledi.
 
Yusuf Baştuğ konu hakkında yaptığı basın açıklamasında; “Partimizin 99. Kuruluş yıl dönümünde, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde, ülkemizin farklı illerinden 2004 doğumlu 99 yeni genç üyemiz ile birlikte önce Anıtkabir'de Ebedi Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktık.
Sonrasında Genel Merkezimizde Genel Başkanımız genç arkadaşlarımıza rozetlerini takdim etti.
 
Günün anlam ve önemi doğrultusunda 9 genç arkadaşımız arasında ilimiz Karaman'dan da Ali Hıdır Yıldız'a da Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu rozetini takdim etti.
Kurtuluşun ve kuruluşun partisi 99 yaşında, savaş meydanlarında kurulmuş olan Cumhuriyet Halk Partisi 99. Kuruluş Yıl Dönümünde yine gençlerin umut kaynağıdır.
Bugün bu tarihi mirası coşkuyla kutlamak ve Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılını hep birlikte inşa etme kararlılığımızı bir kez daha güçlü bir sesle söylüyoruz.
Bu mirasa sahip çıkan gençler olarak sorumluluğumuzu biliyoruz. Toplumsal barışın hakim olduğu, gençlerin gelecek kaygısının olmadığı, liyakatın esas olduğu, hukukun işlediği, demokratik bir Türkiye'yi yeniden bizler inşa edeceğiz.
 
Bu doğrultuda mücadele etmek için tüm gençleri davet ediyoruz." dedi.