Kemal Toprak gençlerin büyük ilgisini topluyor

Kemal Toprak gençlerin büyük ilgisini topluyor
AK Parti Karaman Milletvekili Aday adayı Av. Kemal Toprak ziyaretlerine devam ediyor.
Dün AK Parti’den Milletvekili Aday adaylığını açıklayan Gençlik Kolları Başkanı Av. Kemal Toprak, ilk olarak Basın mensuplarına ziyaretler gerçekleştiriyor.
 
Amacım makam mevki değil, Liderimin izinden giderek halkıma hizmet etmektir diyen Kemal Toprak; “ Dün Milletvekilliği için ilk başvurumuzu gerçekleştirdik. Cenab-ı Allah’ın takdiri, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı olur ise Ülkemize ve Karaman’a hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız. Şuan Gençlik Kolları İl Başkanlığı yaparak Karaman’a hizmet ediyoruz. Ama ne var ki; Gece gündüz çalışsak ta benim için yetersizdir. Biz daha fazla hizmet etmek için kollarımızı sıvadık. Karaman gibi Evlad-ı Fatihan olan bu şehre hizmet etmek bize verilecek en büyük şereftir.” Dedi.
 
HALKIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUM
 
Milletvekili Aday adayı olarak ilk adımı attığını belirten Av. Kemal Toprak; “ Biz görev almak için ilk adımı gerçekleştirdik. İnşallah aziz halkımızın takdirini ve desteğini alırız. Gençlerin Mecliste temsil edilmesi gerektiğine inanıyorum. Allah’a şükür hiçbir maddi bir hesap içerisinde olmadık zaten böyle bir şeye ihtiyacımın olmadığını çevrem iyi bilir. Bu düşüncelerle Karaman halkımızdan destek bekliyorum.” Dedi.
 
Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Milletvekili Aday adayı Kemal Toprak ve beraberindekilere teşekkür eden Gazeteci Hüseyin Ölger; “ Biz sizi yakından tanıyan biriyiz ve sizden razı olduğumuz bir şahsiyete sahipsiniz. Aday olduğunuzu duyduğumda gerçekten çok sevindim, Sizin başarılı bir Milletvekili olacağınızdan zerrece şüphem yoktur. İnşallah ülkemiz ve sizin için hayırlı ise Milletvekili olursunuz. Karaman halkının da genç bir adaya fırsat vereceklerine inanıyorum. Bu seçim diğerleri gibi değil, Gerek iktidar gerekse muhalefet için kritik bir seçim. AK Parti, Eğer seçmenin büyük bir kitlesine sahip olan Gençlerin desteğini almak istiyorsa sizin gibi başarılı gençlerin önünü açması gerektiğini düşünüyoruz. Tekrar size ve çalışma arkadaşlarınıza başarılar diliyorum.” Dedi.