Karamanın Patronları takımına sahip çıkar

Karamanın Patronları takımına sahip çıkar
Karaman Belediye Sporun 3. Lig mücadelesinde maddi desteğe ihtiyacı var.
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın büyük destekleriyle çalışmalarını hızlandıran Belediye Spor yönetimi yeni futbolcu anlaşmalarını da neredeyse tamamladı. 3. Lige geçmesiyle yeni yönetimini kuran Karaman Belediye Sporun manevi desteğin yanı sıra maddi desteğe de ihtiyacı var.
 
Karamanın fedakar iş adamlarının takıma sahip çıkması her zamankinden daha elzem hale geldi.
 
Her alanda ve her zaman Karamana sahip çıkan ve Karamanın kalkınması için elinden geleni yapan Plan ve Bütçe Başkanı Lütfi Elvan’la da görüşmeyi planlayan kulüp yöneticileri önümüzde ki günlerde Karamanlı iş adamlarından da destek talebinde bulunacak.
 
Karaman Belediye Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yurtsever, herkesi desteğe davet ederken; “ Karamanın gururu Sayın Lütfi Elvan bey başta olmak üzere bütün değerli iş adamlarını ziyaret edeceğiz. Bu takım Karamanın takımı ve Karamanın tüm ülkede tanıtımı için en önemli araçtır. Biz inanıyoruz ki, Karamanın iş adamları Karamanın takımına sahip çıkar. Ayrıca destek vermek isteyen vatandaşlarımızda Otogarın orada ki Belediye Spor tesisine gelerek bağış katkısında bulunabilirler.” Dedi.