Karaman’da Sporcular Şehitleri İçin Tek Yürek Oldu

Karaman’da Sporcular Şehitleri İçin Tek Yürek Oldu
Karaman’da Sporcular şehit olan kahraman askerlerimiz anısına "Başımız Sağ Olsun" pankartıyla sahaya çıkarak 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Suriye'nin İdlib bölgesinde bulunan askeri güçlerimize rejim unsurlarınca düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz anısına Karaman’da düzenlenen spor müsabakaları öncesi sporcular sahaya "Başımız Sağ Olsun" pankartıyla sahaya çıkarak 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular. İlk olarak Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Yunus Emre Spor Salonu ve KMÜ Spor Salonları’nda 15 ilden 24 takımın katılımı ile düzenlenen Anadolu Yıldızlar Lig’i Hentbol Çeyrek Final müsabakaları öncesinde sporcular şehit olan kahraman askerlerimiz anısına "Başımız Sağ Olsun" pankartıyla sahaya çıkarak 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular. Ardından Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu koordinesinde Yunuskent Futbol Sahası’nda düzenlenen TFF U19 Amatör Futbol maçları öncesi takımlar sahaya "Başımız Sağ Olsun" pankartıyla sahaya çıkarak 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. 
İdlib bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçik anısına düzenlenen bu uygulama yarın oynanacak müsabakalarda da devam edecek.