Karaman FK yine ezdi geçti

Karaman FK yine ezdi geçti
3.Lig 2.grup temsilcimiz Karaman FK Kocaeli temsilcisi Darıca G. B. deplasmanında 3 puanı 6 golle alarak liderliğini sürdürdü.
Karaman FK maça çok hızlı başlayarak 11. Dakikada Kadir Bakırtaş ile öne geçti. Kazanılan duran topta 42. Dakikada İlyas Ural'ın kafa golü ile temsilcimiz ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.
 
2. Yarıda da Darıca G.B baskısı altında başladı ve Darıca aradığı golü 61. dakikada penaltıdan Sercan Kaya ile buldu. Bu gol ile moral bulan Kocaeli ekibi dakika 73'de yine Sercan Kaya'nın ayağından bulduğu gol ile durumu 3-2 yaparak iyice umutlandı. temsilcimiz Karaman FK bu gollere reaksiyon vererek 77. Dakikada penaltı kazandı. Kaptan Akın Akman'ın golü ile skor 4-2 oldu. Darıca G.B yüklenirken verdiği boşlukları iyi değerlendiren Zafer Hızarcı'nın öğrencileri, önce dakika
80 de İlyas Ural ve 90. Dakikada Umut Dilek'in golleri ile karşılaşmayı 6-2 kazanarak ilk deplasman maçından farklı galibiyet ile dönmeyi başardı.
 
Karaman FK bu galibiyet ile puanını 6'ya çıkartarak grupta liderliğini sürdürdü. Karaman FK'yı taraftarı ve yönetimi yalnız bırakmadı.
Karaman FK önümüzdeki hafta perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi GSK ve Pazar günü de lig maçında Elazığ Karakoçan'ı ağırlayacak.