Karaman FK taraftarları Aktekke Meydanında eğlendi

Karaman FK taraftarları Aktekke Meydanında eğlendi
Karaman Futbol Kulübü zorlu karşılaşmaların ardından 3. Lig'de kalmayı başardı, taraftarlar Aktekke Meydanında büyük bir coşku ile kutladı.
Aktekke Meydanında sezon finali kutlaması düzenlendi. Kutlama programına, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, eşi hanımefendi Munise Işık, Karaman İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, siyasi parti ilk başkanları, kurum müdürleri, Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.
 
TFF 3. Lig 1. grupta zorlu bir sınavı geride bırakan Karaman Futbol Kulübünde mutluluk duygusu adeta tavan yaptı. Mehmet Ali ve Süleyman Han kardeşlerin yönetimindeki kulüp, kümede kalma hedefini ligin kapanış maçında almış olduğu 2-0’lık galibiyetle başardı. Alınan galibiyetle birlikte kulüp yönetimi ve futbolcularla birlikte taraftarlarda büyük sevinç yaşadı.
 
Ligde kalmanın sevinci yaşanırken Karaman Futbol Kulübü yönetimi tarafından sezon finali kutlama programı düzenlendi. 15 Temmuz Aktekke Meydanında düzenlenen program mehteran gösterileriyle başladı. Katılımcıların keyifle takip ettiği kutlamalar canlı müzik dinletisi ile devam etti. Kutlama programı futbolcuların, teknik ekibin ve yöneticilerin sahneye davet edilerek taraftarlara tanıtılması ile sürdü.
 
“BİZ KARAMAN SEVDALISIYIZ”
Sahneye davet edilerek Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Han ve Onursal Başkan Mehmet Ali Han’ı tebrik ederek çiçek takdim eden Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık yaptığı konuşmada, “Çok değerli hemşerilerim, biliyorsunuz yakında Türk Dil Bayramını kutlayacağız şu anda bir başka bayramı daha yaşıyoruz. Buradaki görev sürem iki yıl olmak üzere geldiğimde BAL liginden 3’üncü lige çıkma sevincini eski yönetim ile birlikte yaşadık. Fakat son zamanlarda takımımızın yaşamış olduğu bazı ekonomik sıkıntılar nedeniyle maalesef ligden düşmeyle karşı karşıya kaldık. Bu bir bayrak yarışı eski yönetim gerçekten de çok çabaladı yeni yönetim bayrağı devralarak ve aynı kararlılıkla ve aynı inançla sürdürerek bize bugünü yaşattı ben kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu arada her zaman yanımızda olan değerli sanayicilerimize, Karaman halkımıza ve herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum biliyorsunuz biz Karaman sevdalısıyız. İnşallah gelecek yıl 2 inci ligdeyiz ben takımımızı kutluyorum” dedi.
 
“HEP BERABER GÜZEL GÜNLER YAŞAYACAĞIZ”
 
Vali Işık’ın ardından söz alan Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han konuşmasına, Karaman halkına desteklerinden dolayı teşekkür ederek başladı. Kulüp olarak Karamanlıların kalplerini kazanmak istediklerini söyleyen Han, “Biz kendimiz değiliz, bu işi Karamanlılar olarak hep beraber başardık. Ben geldiğimiz ilk gün dedim biz kimseden para istemeyeceğiz biz Karamanlıların kalplerini istiyoruz. Elhamdülillah bu toplumu gördükten sonra bizi hiç kimse yıkamaz. İnşallah biz en azından PTT 1. Lig’e çıkacağız bu sözü de Karamanlılara veriyorum. İnşallah hep beraber güzel günler yaşayacağız, hepimiz tarih olarak şahitlik edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen sezon finali kutlamaları Havva Öğüt konseri ile devam ederken katılımcılara Karaman Futbol Kulübü tarafından özel tasarım olarak yaptırılan tişört dağıtımı ile sona erdi.