Karaman Belediye sporun yükselişine devam

Karaman Belediye sporun yükselişine devam
Karaman Belediye Spor bu hafta Ereğli sporu kendi sahasında ağırlayacak.
BAL Liginin 9. Hafta karşılaşmalarında Karaman Belediye spor, gurubun zayıf takımlarından Ereğli Sporu kendi sahasında ağırlayacak.
7. gurubun Puan durumuna bakıldığında Kestel Spor ve Manavgat Belediye Spor başa baş giderken hemen arkasından Karaman Belediye Spor geliyor. Kestel Spor 19 puan, Manavgat Belediye Spor 19 puan ve Karaman Belediye sporda 16 puanla ilk üçte yer alıyor.
 
Kestel Spor son karşılaşmalardaki performansını kendi sahasında Ortaca Belediye sporu ağırlayarak devam ettirmek istiyor.
 
Manavgat belediye spor ise geçen hafta ki kendi sahasında Kestel spor karşısında yaşadığı yenilgiyi hızlı bir şekilde unutmak isterken bu hafta gurubun sekizinci sırasında ki Yatağan sporun sahasına gidiyor. Deplasman maçlarında çok iyi performans gösteremeyen Manavgat Belediye Spor gurubun son sıralarında ki Çal Belediye Spor’ 2-1 yenmiş ve Burdur Üniversite takımını da aynı şekilde 2-1 ancak yenebilmişti. Bu hafta da deplasmana gidecek olan Manavgat Belediye Sporun maçı kazanmasına çokta ihtimal verilmiyor.
 
Son 4 haftadır gerek kendi sahasında gerekse deplasman maçlarında hiç yenilmeyen Karaman Belediye Spor ise bu hafta Ereğli sporu kendi sahasında ağırlaması elini güçlendirecek.
 
Karaman Belediye spor kulüp başkanı Mustafa Karakaş, halkımıza seslenerek bu hafta sahayı doldurmamız gerektiğini belirtti. Mustafa Karakaş yaptığı açıklamada; “ Sezonun başından beri bizi yalnız bırakmayan Karaman halkına minnettarız. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda halkımız bizi yalnız bırakmıyor, ancak bu hafta önemli bir hafta. Kemal Kaynaş stadyumunda yapacağımız maçta tarihi bir kalabalık bekliyoruz. Taraftarın coşkusu sahaya yansıyacaktır bu da takımımıza ayrı bir moral verecektir. 1. Devre de Gurubun lideri olarak kapatmamız bize çok uzak değil, biz bunu yapabiliriz.” Dedi.
 
Karaman Belediye Spor – Ereğli Spor karşılaşması 17 Kasım 2019 Pazar günü Kemal Kaynaş stadyumunda saat: 14:00’de gerçekleşecek.
 
İLGİLİ HABER: