KaramanFK Yeni hocasını tanıttı

KaramanFK Yeni hocasını tanıttı
Karaman Futbol kulübü yeni teknik hocası Şaban Yıldırım ile birlikte basın karşısına çıktı.

Son günlerde Karaman Futbol Kulübün de esen soğuk rüzgarlar yeni hocanın gelmesiyle son buldu.

Teknik direktör Zafer Hizarcı ile yolları ayıran Karaman Futbol Kulübü yönetimi Sakarya Spor'un eski hocası Şaban Yıldırım ile geçtiğimiz akşam anlaşma yapmıştı.

Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, Kulüp Başkanı Süleyman Han ve yeni teknik direktör Şaban Yıldırım ile birlikte basın karşısına çıkarak bundan sonra ki süreçte yapacakları hakkında kamuoyunu bilgilendirdiler.

Karaman FK Onursal başkanı Mehmet Ali Han, bundan sonra birlik ve beraberliğini daha sıkı yapılması gerektiğini vurgulayarak; " Öncelikle bu güne kadar emek veren Zafer Hizarcı hocamıza ve ekibine gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz Karaman için bir araya geleli tam 1 yıl oldu. 1 yıl önce yola çıktığımız günlerde büyük zorluklar geçirdik, ama bugün Allah'ın yardımıyla çok güzel yerlere geldik. İnşallah bundan sonra bir olacağız birlik kuracağız. Takımın iyiliği için kim bizimle görüşmek istiyorsa biz buradayız ve telefonumuz herkese açıktır. Karaman Sporu için olumsuz her düşünceyi bir tarafa elimizi taşın altına koyacağız. Bundan sonra ki süreçte Şaban Yıldırım hocamızla çalışacağız kendisine şimdiden teşekkür ediyorum." dedi.

Basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Süleyman Han; " Öncelikle hocamıza tekrar hoş geldiniz diyorum. İnşallah hocamız başarılarımıza ortak olacaktır. Gazeteci arkadaşlarımızdan da rica ediyorum, Kulübümüz hakkında her duyduğunuzu haber yapmak yerine bizimle iletişime geçip teyit edebilirsiniz. Sizin destekleriniz önemli el ele vererek bu ligi çıkaralım." dedi.

Karaman'a gelmekten memnuniyet duyduğunu söyleyen yeni hoca Şaban Yıldırım; " Buraya gelmek hiç aklımın ucunda bile yoktu. Bana bu teklif geldiğinde yönetim ekibine baktım gerçekten profesyonel ve hedefi olan bir takım olarak gördüm. İnşallah güzel işler çıkarmaya çalışacağız. Biz şampiyon olarak çıktığımız da bu Şampiyonluğun yüzde ellisi bize ait diğeri Zafer hocaya aittir. Çünkü Zafer Hizarcı hocam takımı bugün kü konuma getirmiştir. Herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.