KONYAʹDA CİNNET KARISINI BIÇAKLAYIP KENDİSİ İNTİHAR ETTİ.

KONYAʹDA CİNNET KARISINI BIÇAKLAYIP KENDİSİ İNTİHAR ETTİ.
Konya-Merkez Karatay ilçesi Büyüksinan Mahallesi Ak Derya sitesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Karı koca kavgası önce kavgaya, sonrasında ise ölüme neden oldu.

  

Edinilen bilgilere göre Tufan - Asuman Can çifti iki çocuklarıyla birlikte yaşadıkları evlerinde zaman zaman hararetli tartışıyor ve bu tartışmalarda kavgaya dönüşüyordu.
 
 
Öğretmen olan Can Çifti, bu akşam saatlerinde yine bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladılar. İki çocuklarını karşı komşuya gönderen can çifti.
 
Yine tartışmaya başladılar. Tufan Can eline geçirdiği bıçağı eşi Asuman Can’a rastgelen savurmaya başlamış ve sırtına bıçağı saplamış. Eşini kanlar içinde gören ve öldüğünü zanneden Tufan Can, Oturdukları apartmanın penceresinden kendini boşluğa bırakarak hayatına son verdi. 
 
 
Kanlar içinde kalan Asuman Can ise, sürünerek kapıya ulaşmış ve komşularından yardım istemiş. Olay yerine gelen 112 acil yardım ekipleri, Asuman Can’ın sırtına saplanan bıçağı çıkartarak, Konya Numune Hastanesi Acil servisine nakletti.
 
Asuman Can’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, Eşinin kendisini bıçakladığını ve kaçtığını söyledi. Asuman Can’ın kaçtı dediği eşi ise hayatına çoktan son vermişti bile. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.