KARAMAN GENÇLERBİRLİĞİ KONYA ŞEKERİ YENDİ

KARAMAN GENÇLERBİRLİĞİ KONYA ŞEKERİ YENDİ
Hazırlık maçlarında etkili bir oyun sergileyen Karaman Gençlerbirliği hafta sonunda evinde ağırladığı Konya Şeker ile yaptığı hazırlık karşılaşmasından 2-1 galip ayrıldı.
Geçen hafta ortasında Konya’da Paf takımını da aynı skorla mağlup etmeyi başaran Karaman Gençlerbirliği Kemal Kaynaş Stadyumunda karşılaştığı Konya Şekerspor takımını da 2-1 yenerek lig öncesinde ne kadar iddialı olduğunu kanıtladı.
            Yaklaşık 400 kişinin izlediği hazırlık maçında, Karaman Gençlerbirliği ayağa pas ve organize hücüm atakları ile alkış toplarken, bordo mavililerde forvet oyuncu Tevfik, kalecinin hatasını değerlendirerek seyircisi önünde ilk golünü atmanın mutluluğunu yaşadı. İlk yarıda daha istekli ve daha atak bir oyun sergileyen Karaman Gençlerbirliği devre arasına 2-0 önde giderken, ikinci yarıda ise rakibin tek golü ile karşılaşma 2-1’lik Gençlerbirliği lehine sona erdi.
 
FUTBOLCULAR OYUN’DAN ÇOK ÇİMLE UĞRAŞTI
Kemal Kaynaş Stadyumunda yapılan hazırlık maçında büyüyen çim sahanın biçilmediği gözlendi. Hal böyle olunca futbolcular da 90 dakika boyunca futbol’dan çok çim saha ile mücadele ederek bir hayli yoruldu.
Futbolcuların olası ayak burkulmaları ve sakatlıklarına da zemin hazırlayan çim sahanın bu görüntüsü futbolcular ve her iki teknik kadroların yanı sıra taraftarlardan da tepki topladı. Genç bir ekipten kurulu 2 takımın mücadelesinde hızlı ve hucüm futbol saha zeminin engeli ile karşılaştı.
Maç sonunda rakip takım Karaman Gençlerbirliği’ni tebrik etti. Konya Şeker’de teknik kadro, Karaman Gençlerbirliğini bu kadar hazır beklemediklerini belirterek oynanan iyi futboldan dolayı her ikim takım oyuncularını kutladığını belirtti.
Karaman Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Ulukan’da; “”Genç bir takıma önem veriyoruz. Karaman’dan istediğimiz bu takıma sahip çıksınlar. Dolayısı ile başarılarımız da bu yönde olacak ve artacaktır.”dedi.
 
AKDENİZ YEMEK EVİ MİSAFİR ETTİ
Karaman Gençlerbirliği ile hazırlık maçı oynayan Konya Şekerspor, karşılaşmanın ardından Akdeniz Yemek Evinde işletme sahibi Serdar Uymaz tarafından ağırlandı. Futbolculara burada yemek ikram edilirken, yemeğin ardından yapılan sohbet sonrası Kulüp Başkanı Yusuf Ünalan; “Bizler daha yolun başındayız. Amacımız Karaman’a spor alanında iyi bir eser bırakmaktır. İşte bu eser için önümüze gelen her koşulla mücadele ediyoruz. Konya Şeker Spor Kulübüne de teşekkür ediyor başarılar diliyorum.”dedi.
Karaman Gençlerbirliği son hazırlık karşılaşmasını da yine Kemal Kaynaş Stadyumunda Konya PAF takımı ile yapacak.