KARAMAN BELEDİYE SPOR ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KARAMAN BELEDİYE SPOR ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Okulların kapanması ile yaz döneminde belli yaş guruplarına, yönelik yapılan sporsal hizmetlere Karaman Belediyesporda Yaz Futbol Okuluyla hizmet vermektedir.
Konuyla ilgili bir bildiri açıklayan altyapı antrenörü Rıdvan Çakı şunları söyledi:
Yaz futbol okulumuzda,
1994-1995, 1996-1997, 1998-1999-2000 doğumlu çocuklarımız yaş guruplarına göre üç gurupta toplayarak çalışmalarımızı yapmaktayız. Haftanın üç günü çalışmaktayız. Kendi tesislerimizde yaptığımız çalışmalarda sıcak havalara rağmen katılımın yüksek olması bizi sevindirmektedir. Biz altyapıya sadece futbolcu yetiştirmek ve sadece futbol oynatmak olarak bakmadık. Onların sosyal yaşantılarını, gurup içindeki davranışlarını, karakter yapılarını geliştirmek ve toplumuna, milletine devletine ne kadar faydalı olabileceklerini öğretmek için buradayız.
Atatürk’ün dediği gibi :’ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim ‘ sözünü de unutmadan onları fair play, dostluk ve kardeşlik duyguları içerisinde eğitimlerine devam etmekteyiz. Gönül ister ki bütün kulüplerimiz altyapı çalışmalarına önem versinler. Yarışmacı zihniyetten çok onları kazanabilme arzusu içerisinde olsunlar. Kâğıt üzerinde göstermelik projeler olmasın! İş kişinin aynasıdır lafa bakılmaz sözüyle de hangi kulübün ne yapıldığına bakılıp kendi kendilerini yargılasınlar. Karaman belediyespor olarak bütün çocuklar bizimdir sloganıyla onları kucaklıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Dili dini rengi ne olursa olsun ister Karamanlı olsun ister olmasın kapımız herkese açıktır. Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyı yüzlerinde sevinci bir birleriyle kucaklaşmalarını görmek benim için ayrı bir güzelliktir.
Bu imkanları bize sağlayan çocuklarımız için Belediyemizin bütün imkanlarını sonuna kadar kullanın diyen Belediye Başkanımız Sayın Dr. Kâmil Uğurlu beyle, Belediye Meclis Üyelerimize, Belediye Spor Yönetim Kuruluna, bizden destek ve bilgilerini esirgemeyen antrenör Yalçın büyükeken’e çocuklarımız ve kendim adına çok teşekkür ederim” dedi.