İnce, İzmir’de tarihi kalabalığa seslendi!

İnce, İzmir’de tarihi kalabalığa seslendi!
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İzmir'de düzenlenen mitingde halka hitap etti. Mitinge Yaklaşık 2.5 milyon kişi katıldı.

24 Haziran’a sayılı günler kala CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce İzmir’de düzenlenen mitingde yaklaşık 2 buçuk milyon kişiyle bir araya geldi. Muhteşem kalabalık karşısında İnce, “Sahnenin önünde 1 milyon insan varsa 1 milyon kişi de sahnenin arkasında duruyor. Bu 49. günde 105. mitingimiz. Günlerdir konuşuyorum ama medya vermemekte ısrarlı. Hele bir TRT var, parayı bizden alıyor Erdoğan’ın borazanlığını yapıyor. Sizden ricam, hepiniz telefonlarınızdan canlı yayın yapın. Bir yanda Erdoğan’ın medyası, bir yanda milletin medyası” dedi.

“SEÇİMİN KAYBEDENİ OLMAYACAK”
 
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bu seçimin kaybedeninin olmayacağını söyleyen İnce, “Sadece anket şirketleri kaybedecek, Erdoğan bile kaybetmeyecek. Bu seçimi ben kazandığımda tüm Türkiye kazanmış olacak. Ben bütün annelere sesleniyorum, tüm partililerin annelerine sesleniyorum. Onlara iyi eğitim vereceğiz. Onları tarikatların yurtlarına muhtaç etmeyeceğiz. Eğitimimiz, okullarımız arasında bir ayrıcalık olmayacak. Gelir dağılımda eşit olacağız. İşe alımlarda ayrım yapmayacağız, liyakat olacak” dedi.
 
“BİR GÖSTERİŞ YAPMIŞTI”
 
Erdoğan’ın 16 yılda büyük bir değişime uğradığını ifade eden İnce, “2002’de Erdoğan iktidara geldiğinde bir gösteriş yaptı. Milletvekillerinin lojmanlarını sattı kendi de gitti bir apartman dairesinde oturdu. Herkes helal olsun dedi. Sonra ne yaptı, gitti bir saray yaptırdı, orada oturmaya başladı.Erdoğan Rizelidir ama ondan bile utandı. Neden mi? Rize’nin çayını bıraktı gitti beyaz çay içmeye başladı. Yanında hiç kimse kalmadı. Erdoğan’ın 16 yılda dost kalmadı, yanında hiç kimse kalmadı. O artık yorgun, kibirli, insanlara tepeden bakan bir insan” ifadelerini kullandı.