İYİ Partide Şenol Erkan ismi ön planda

İYİ Partide Şenol Erkan ismi ön planda
Bütün partilerin hedefinde ki Z kuşağına İYİ Parti Şenol Hoca ile cevap verebilir.
Türkiye’nin her geçen gün seçim havasına girdiği şu günlerde bütün partiler yeni oy kullanacak olan gençleri kazanmanın yollarını arıyor. AK Parti “İlk oyum AK Parti’ye” kampanyası başlatırken diğer partiler de gençlere yönelik slogan bulma yoluna girdiler.
 
Özellikle bayanların büyük ilgisini çeken İYİ Parti şimdi de gençlere yönelik atılımlar gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 81 ilde en genç adayları göstermek için çalışmaların başladığı İYİ Parti’de Karaman için de güçlü bir isim konuşuluyor.
 
İYİ Partinin Karaman teşkilatında son günlerdir popüler olan ve Özel bir okulda yöneticilik yapan Şenol Erkan gençlerin büyük ilgisini topluyor. Sürekli gençlerle iç içe olan Şenol Erkan Hoca özellikle yeni oy kullanacak olan bini aşkın öğrenciye sahip. Şenol Erkan’ın seçimlerde Karaman Milletvekili adayı olacağı iddia edilirken henüz kendisinden resmi bir açıklama yapılmadı.
 
Bugüne kadar Avukat, Doktor, Mühendis gibi mesleğe sahip olan kişilerin Milletvekili yapması toplumda artık geçerliliğini kaybederken özellikle gençlerin Öğretmen birinin aday yapılması gerektiği dile getiriliyor.
 
İsmini vermek istemeyen bir partili; “Bazı araştırmalar yaptık, kimi görmek istersiniz şeklinde soru sorduk, farklı isimlerinde adı geçiyor ama Şenol Erkan hocanın popülerliği daha fazla gibi görünüyor. Özellikle gençlerden büyük rağbet var. Tabii son kararı partimizin genel merkezi verecektir. İYİ Parti adayını açıklandığı gün Karaman Milletvekili olarak anılacaktır.” Dedi.