Hikmet Yirşen Akçaşehir'i ilçe yapacak

Hikmet Yirşen Akçaşehir'i ilçe yapacak
AK Parti adayı Hikmet Yirşen, seçildiği takdirde Akçaşehir'i ilçe yapmak için çalışacaklarını belirtti.
Akçaşehir'in AK Partili Belediye Başkan adayı Hikmet Yirşen seçimlere iddialı bir şekilde girdi.
 
Geçtiğimiz hafta AK Parti'nin Aaday tanıtım programında Akçaşehir'i İlçe yapacağını duyuran Hikmet Yirşen bu konuda tüm çalışmaları başlatacaklarını söyledi.
 
Aday tanıtım programında Karaman'a gelen AK Parti Genel Başkan yardımcısı Öznur Çalık ile görüşen Hikmet Yirşen, Seçimleri kazandığı takdirde Akçaşehir'in ilçe yapılaması için çalışmaları başlatacaklarını belirtti.
 
Akçaşehir'i tekrar AK Parti Belediye anlayışına kazandıracağını söyleyen Hikmet Yirşen; " Allah'ın izniyle bu seçimler bizim için zaferle sonuçlanacağı bir seçim olacağına inanıyorum. Halkımızın desteği ve genel merkezimizin izni ile aday olarak seçildik. İnşallah Belediye Başkanı olarak da 1 Nisan itibarıyla göreve başlayacağız. Genel Başkan yardımcımız Öznur Çalık hanımefendi ile istişaremiz oldu, Akçaşehir'in ilçe yapılması konusunu konuştuk. Tabii burada esas önemli olan Karaman Milletvekillerimizin girişimleri olacak. İnşallah Vekillerimiz de uygun gördüğü takdirde neden olmasın. Biliyorsunuz Akçaşehir Karaman'ın en büyük Beldesi ve ilçe olmayı fazlasıyla hak ediyor." dedi.