Han Kardeşleri yanlış yönlendiriyorlar

Han Kardeşleri yanlış yönlendiriyorlar
Karaman Futbol Kulübünü siyasete kurban etmek isteyenler Han kardeşlere ihanet ediyorlar.
Karaman Belediye Sporu devralarak ismini Karaman Futbol Kulübü yapan Gurbetçi hemşerilerimiz Mehmet Ali Han ve Süleyman Han kardeşleri kimlerin yönlendirdiği bilinmiyor ama hiçte iyi yönlendirmedikleri gün gibi ortada.
 
Yıllarca Almanya’da yaşayan ve Orada da Futbol Kulübü yöneten İş Adamı Mehmet Ali Han memleketine hizmet etmek için Karaman Belediye Sporu devralmıştı
 
Han kardeşlerin iyi niyetinden kimsenin şüphesi yoktur.
 
Haberlerimize bakarak bizi Han kardeşlere düşman ilan etmek isteyenler, Futbolu siyasete kurban etmek isteyenlerdir.
 
Manşette de yer verdiğimiz AK Partili yöneticiler iyi insanlar olabilirler! (bize göre Kapar hariç) çevresinde ki insanlar tarafından sevilen insanlar olabilirler ama ne var ki bu isimlerin futbol kulübünde aynı konumda yer alması Karaman Futbol Kulübünü “AKP Futbol Kulübü” olarak anılmasına sebep oluyorlar.
 
Mehmet Ali Han ve Süleyman Han kardeşleri eleştirmek gerçekten Gayretullaha dokunacak bir konudur. Onların yaptığı Babayiğitliği Karaman’da ki iş adamları yapmadı. Belki de önceden yaşanan talihsiz olaylar Karamanlı iş adamlarını futboldan soğuttu ama ne var ki Han kardeşler ateşten gömlek giyerek bir Bumerang çıkmazının içerisinde yerini aldı.
Han kardeşlerin son günlerde görüştüğü veya önümüzde ki günlerde görüşeceği kişileri iyi dinlemesi gerekir.
 
İstişarede rahmet vardır.
 
Karaman Futbol Kulübünün son dört maçta yaşadığı yenilgileri ön planda gözükse de Futbolun birleştirme özelliğini bir türlü gösteremedi.
Biz az konuşalım Han kardeşler çok anlasın.
 
Yarın oynanacak maçta Protokola baktığımızda İnşallah sadece AKP’liler değil de bütün parti temsilcileri ve özellikle Belediye Başkanımızı da görürüz.
 
-Efendim davet ediyoruz ama gelmiyorlar!
 
Sadece davet düğünde olur.!
 
Hâyırdır! Siz kızı aldınız da şimdi kız tarafını mı davet ediyorsunuz?
 
Peki ya ne olacak?
 
Bunun ön görüşmesi olur, İstişaresi olur, ortak kararları olur, isteklerin yerine getirilmesi olur.. Olur da olur.. İşte o zaman Karaman’ın takımı olur.
 
Lütfen sözüm yanlış anlaşılmasın! Kroyum ama Para bende demekle olmaz.
 
Bu şehrin bir gerçeği var, Sevilen ve toplumu sürükleyen insanları var.
 
Tekrar Söylüyoruz! Biz az konuştuk Han kardeşler çok anlasın.