Hakemin art niyeti resmen göründü

Hakemin art niyeti resmen göründü
Karaman Gençler Birliğine resmen kumpas kurdular.
Karaman Gençler Birliği geçtiğimiz hafta Ermenek Gençlik Spor Kulübü ile Güneyyurt sahasında karşılaşma gerçekleştirmişti. Maç boyunca Hakemin kasıtlı davrandığını iddia eden Karaman Gençler Birliği yönetimi “Amatör Küme Maçlarını yöneten hakemlerden şikâyetçi olduğumuzu beyan ederiz.” Denildi.
 
Karaman Gençler Birliği futbolcularına karşı sert bir maç oynayan karşı takımın davranışlarına engel olmayan hakemin kararlarına bütün spor camiası büyük tepki gösterdi.
Ayrıca Ermenek Gençlik Spor Kulübünden bir taraftar göz yaşartıcı gaz ile Karaman Gençler Birliğinin soyunma odasını basması bardağı taşıran olay oldu.
 
Karaman Gençler Birliği Yönetimi hakemin maçı yönetme de ki art niyetini sert bir şekilde eleştirerek haber sitemize açıklamalar da bulundular.
 
Karaman Gençler Birliği tarafından yapılan açıklama da; “22/23 Sezonuna çok iyi başlayan ve geçen sezonun şampiyonu olan Karaman Gençlerbirliği Futbol Kulübü 27.11.2022 tarihinde Ermenek Gençlik spor mücadelesinde “HAKEM” kararları etkili olduğunu ve Karaman İl Hakem Kurulu bu maçın önemine uygun hakem atayamadığını açıkça gözlemlemekteyiz. Rakibimize galibiyetine olan saygımız sonsuz olmakla birlikte Karaman Amatör Küme Maçlarını yöneten hakemlerden şikâyetçi olduğumuzu beyan ederiz. Artık lig maçlarımızda Karamanlı hakem istemiyoruz! “Kurdun dişine kan değdiren “bu hakem kılığına bürünmüş Şahısların maçlarımızda görmek istemiyoruz. Gerekli şikayetler video ve belgelerle birlikte gerekli mercilere teslim edilecektir. Ayrıca soyunma odasındaki Futbolcu ve yönetim grubumuza alçakça saldıranları da kınıyoruz. Bu yola zirve parolası ile çıkan kulübümüz futbolcuları bir maç yenilgi ile yıldıramayacaklar ve sezon sonunda kupayı kazanan ve Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan kulübü tekrardan onlara göstereceğiz. Haftaya evimizde Karaman’da oynanacak Karaman F.K. (U19) mücadelesine tüm Karaman Gençlerbirliği’ne gönül vermiş Karaman halkını davet ediyoruz. Bu olaydan dolayı Ermenek Gençlik spor maçımıza atanan hakemleri kınıyoruz! Gerekli adımları atıyoruz. Bütün kamuoyuna duyurulur.” Denildi.