Genç Kulaçlar Yarı Finalde

Genç Kulaçlar Yarı Finalde
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Spor Kulübü yüzme takımımız Mersin’de düzenlenecek yarı final grup elemelerine katılmaya hak kazandılar.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından milli takımların altyapısını oluşturmak için organize edilen “Anadolu Yıldızlar Ligi” Yüzme grup eleme müsabakaları Mersin’de yapılan yarışlar sonunda tamamlandı.

21-23 Şubat 2014 tarihleri arasında Mersin Olimpik Yüzme havuzunda gerçekleşen Yıldızlar Anadolu Ligi Yüzme Grup eleme müsabakalarına 7 ilden 70 kız, 70 erkek toplam 140 sporcunun katıldı. İlimizden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Spor Kulübü olarak antrenörlerimiz Aziz Hopyar, Merve Çelik ve Yasemin Mortaş eşliğinde toplam 13 sporcumuz ile mücadele ettik. Üç gün süren müsabakalar çok çekişmeli anlara sahne olurken sporcularımız Mersin’de düzenlenecek yarı final grup elemelerine katılmaya hak kazandılar.

İlimiz yüzme antrenörlerimizden Aziz Hopyar, Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüzün organize ettiği böylesine anlamlı bir organizasyona yarı finallere kalmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek sözlerine şöyle devam etti, “İlimizden çok iyi yıldızlar çıkacak ve bayrağımızı tüm turnuvalarda dalgalandıracak. Karaman olarak yüzmede büyük yol kat ettik. Ben, yarışlarda ter döken tüm sporcularımı tebrik ediyor ve başta Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Seyfettin Turan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.