Genç Atletler Okulları İçin Koştu

Genç Atletler Okulları İçin Koştu
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası atletizm kros müsabakaları sona erdi.

 Okul Sporları faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Genç Erkekler, Genç Kızlar ve Yıldız Erkekler, Yıldız Kızlar Atletizm Kros yarışmaları 9 okuldan 150 sporcunun katılımı ile Ereğli yolu koşu parkurunda yapıldı.

Yarışlar, Yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç bayanlar ve genç erkekler olmak üzere dört ayrı kategoride yapıldı. Soğuk bir havada yapılan yarışlarda atletler yarış parkurunu bitirmek için oldukça zorlandı. Yarışmaya, takımlar ve ferdi olarak katılan sporcular zorlu ve çekişmeli geçen yarışmalar sonunda dereceye girme başarısı gösterdiler. 
Yarışmaların sonunda dereceye giren sporculara ve takımlara ödüllerini Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Aslan Yıldız, Vedat Akyar, O.Selçuk Akbaş, Okul Sporları Tertip Komitesi Üyesi Polat Kılınç, Atletizm İl Temsilcisi Murat Yurdadön ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Serap Gücal, Örgen Altan ve Osman Turna tarafından verildi. 
Ödül töreni sonrasında okulsporları kros müsabakalarına katılımların fazla olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Spor Şube Müdürü Aslan Yıldız, " Düzenlenen atletizm kros müsabakalarında dereceye giren bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. İl müdürlüğümüz tarafından düzenlenen okul sporları atletizm kros müsabakalarında dereceye giren sporcularımız atletizm federasyonumuz tarafından yapılacak olan bölgeler arası atletizm kros yarışmalarında ilimizi temsil edeceklerdir. Burada dereceye giren sporcularımıza şimdiden katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar ise;
Yıldız Kızlar Takım
1. Kemal Reis Ortaokulu
2. İstiklal Ortaokulu
3. Bifa Ortaokulu
Yıldız Erkekler Takım
1. Sabiha Gökçen Ortaokulu
2. Yunus Emre Ortaokulu
3. İstiklal Ortaokulu
4. Bifa Ortaokulu
Genç Kızlar Takım
1. Ayrancı ÇPL
2. Ermenek Taşeli ÇPL
3. Ermenek Hasan Kalan Anadolu Lisesi
4. Fatih Anadolu Lisesi

Genç Erkek Takım
1. Bifa Lisesi
2. Ayrancı ÇPL
3. Ermenek Hasan Kalan Anadolu Lisesi
4. Ermenek İMKB Anadolu Lisesi