Gelecek Partisinin yardım çalışmasına Karaman Valiliği izin vermedi.

Gelecek Partisinin yardım çalışmasına Karaman Valiliği izin vermedi.
Gelecek Parisi Karaman İl Teşkilatı, 18 günlük yasak boyunca parti olarak vatandaşlara hizmet verelim teklifi Karaman Valiliği tarafından kabul edilmedi.

Karaman Valiliği, Gelecek Partisinin gönüllü yardım teklifini geri çevirdi.

Gelecek Partisi Karaman İl Başkanı Kurutuluş Küçüksolak, Valiliğe dilekçe yazarak 18 günlük yasakta vatandaşlara gönüllü hizmet vermek istediklerini ama valiliğin bunu kabul etmediklerini söyledi.

İl Başkanı Kurtuluş Küçüksolak yaptığı açıklamasında; " Bahse konu tarihler arasında uygulanacak olan tam kapanma sürecinde, hemşerilerimizin mağduriyet yaşamaması için Karaman Valiliği’ne vermiş olduğumuz “Destek” dilekçemizin olumlu sonuçlanacağını temenni etmiş olsakta tek adam zihniyeti sonucunda reddedilmiştir.

Bundan sonra ki süreçte yaşanacak her türlü mağduriyetin tek müsebbibi iktidar Partisi ve irili ufaklı koalisyon ortaklarıdır.
Ancak; ülkemizin geçmekte olduğu bu zorlu süreçte, hiç bir hemşerimizi yanlız bırakmamayı kendimize vazife edinmemiz sebebiyle; Karaman’ın tüm mahallelerinde yürüme mesafesinde teşkilat birimlerimiz teyakkuz halinde olacaklardır. Karaman ve tüm ilçelerinde; bugün itibariyle Teşkilat Yapımızı tamamlanmış olmanın vermiş olduğu büyük özgüven ile buradan tüm Karaman halkına sesleniyorum.
Yaşanabilecek her zorlukta ve ihtiyaç duyulması halinde, aşağıda paylaşmış olduğumuz telefon numarası üzerinden günün her saatinde ulaşabileceklerini ve teşkilatımızın tamamının emirlerinde olduğunu iletiyorum.
Bu süreçte, denetim yetkilerine sahip görevli personelin teşkilat mensubu dava arkadaşlarıma, vatandaşın ihtiyaçları konusunda yardım eli uzattığı süreçte uygulayacağı her türlü engeli ve cezai müeyyidelerin sineye çekileceğini beyan ediyorum.
Gelecek yarınlara hep birlikte el ele koşma sırası artık bizlerde. Şimdi kucaklaşma zamanı.. İletişim: 0 (544) 274 17 77" dedi.