Gelecek Partisi Aday adaylarını tanıttı

Gelecek Partisi Aday adaylarını tanıttı
Gelecek Partisi Karaman Teşkilatı Milletvekili aday adaylarını tanıttı

Gelecek Partisi Karaman Teşkilatı 2 kişinin Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Osman Özdağan ve Fevzi Sevimli 28. Dönem için Gelecek Partisinden Aday adayı oldu.

FEVZİ SEVİMLİ KİMDİR?

Fevzi Sevimli 20/09/1978 de Karaman’ın Ermenek İlçesinde doğdu.

İlköğrenimini Ermenek, orta öğrenimini ise Mersin ili Anamur İlçesinde tamamladı. 1997-2001 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Mühendisliği Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde lisans öğrenimini tamamlayan Fezi Sevimli serbest inşaat mühendisi olarak çalışma hayatına başladı.

Çalışma hayatım süresince Taşeli Bölgesinde özel olarak birçok projeye imza atan Sevimli 2008 yılında askerlik hizmetimi yerine getirdi. Bunlarla beraber 2002 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesinde İşletme (Tezsiz), 2006 yılında Selçuk Üniversitesinde İktisat (Tezsiz) ve son olarak da 2019 yılında KTO Karatay Üniversitesinde Geoteknik Yüksek Lisans eğitimini (Tezli) tamamladı. Akademik olarak “Karaman İli Ermenek İlçesinin Geoteknik Yapısının İncelenmesi” başlığıyla sempozyum ve makale çalışmasına katılarak konuyla ilgili şahsıma ait birde kitap çalışması bulunmaktadır.

Ayrıca Sayın Sevimli Gelecek Partisi Konya Kurucu İl Başkan Yardımcısı olup evli ve iki çocuk babasıyım.

 

OSMAN ÖZDOĞAN KİMDİR?

06.11.1995 tarihinde Karaman’da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini Karaman’da tamamladı. Daha sonra aile şirketimizde ticaret hayatına atıldı. Aynı zamanda tarımla da uğraşıyor. Bu zaman zarfında çeşitli derneklerde ve STK’larda aktif görev aldı. Evli ve 1 çocuk babasıdır.
 
Osman Özdoğan açıklamasında; "Gençlerin hayatlarında ve geleceklerinde söz sahibi olması gerektiği düşüncesindeyim. Gençlerin sorunlarını hep gündemde tutmak için ve de siyaset ile aralarındaki köprüyü oluşturmak adına 28.dönem milletvekilliği genel seçiminde gelecek partisinde aday adayıyım." dedi.