GİNELİ 2 OYUNCU SEÇMELERE KATILDI

GİNELİ 2 OYUNCU SEÇMELERE KATILDI
Bu yıl Karamanı Bölgesel Deplasmanlı Ligde temsil edecek olan Karaman Gençlerbirliğinde hazırlıklar sürüyor.
Yaklaşan sezon öncesinde antrenman fizik, kondisyon ve çift kale maçlarla tempolu bir şekilde sezona hazırlanan Karaman Gençlerbirliği, Teknik Direktör Mehmet Ulukan öncülüğünde çalışmalara hız verdi.
Hafta arası Kemal Kaynaş Stadyumunda yapılan seçmelere ise birçok kulüpte profesyonel top oynayan oyuncuların seçmelere katıldığı gözlendi.
 
GİNE’Lİ 2 OYUNCU SEÇMELERE KATILDI
 
Gine’li 2 oyuncu ise önceki gün İstanbul’dan Karaman’a gelerek seçmelere katıldı. Teknik direktör Ulukan’ın gözleri üzerinde olan 2 siyahi oyuncu için değerlendirme çalışmaları sürerken, Karaman Gençlerbirliği Kulübü Asbaşkanı Durmuş Ali Genç, bu oyuncular hakkında teknik kadronun vereceği olumlu rapor doğrultusunda sözleşme imzalanabileceğini söyledi.
Antrenmanlarda sol bek kanadını kullanan Gineli oyuncu Malan-Manet istekli görünümü ile dikkat çekerken, orta alanın sağında top koşturan Sherıf Idrıssıa da kondisyon açığını kapatmak için çaba harcadığı gözlendi.
Öte yandan seçmelerde takımda kadrosunu şekillendirmeye çalışan teknik heyet, kadroyu zengin tutarak Bölgesel Deplasmanlı Ligde zorlu rakiplere karşı iddialı bir oyun sistemi ve yapısı ile lige hazırlandığı izlenimlerini verdi.