Filenin Sultanları Amatör Spor Haftası İçin Sahaya İndi

Filenin Sultanları Amatör Spor Haftası İçin Sahaya İndi
Karaman’da, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında voleybol müsabakaları yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen voleybol müsabakaları ile devam ediyor. 
Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda genç kızlar kategorisinde düzenlenen müsabakalarda Spor Lisesi A, Spor Lisesi B, Fatih Lisesi ve Karaman Lisesi takımları karşı karşıya geldi. 2 gün boyunca çekişmeli görüntülere sahne olan karşılaşmaları birçok sporsever tribünlerden izledi. Karaman voleybol hakemlerinin yönettiği müsabakalarda Spor Lisesi A takımı üstün oyunuyla turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Spor Lisesi B takımı ikinci, Fatih Lisesi üçüncü, Karaman Lisesi dördüncü oldu.
Tamamlanan karşılaşmalarda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Cavit Bardak, voleybol antrenörü Sadık Tekin ve beden eğitimi öğretmeni Nurcan Taşkuyu tarafından verildi.
9-15 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri yüzme, tekvando ve atletizm branşlarında yapılacak müsabakalarla devam edecek.