Filede Kimseye Puan Yok

Filede Kimseye Puan Yok
Filede Karaman’ın gururu Karamangücü Bayan Voleybol Takımı çıktığı 5. Maçında da rakibine acımadı.

 TVF Bayanlar 3. Liginde İlimizi temsil eden Karamangücü Spor Pazar günü deplasmanda Kayseri Özel İdare ile karşılaştı. Karşılaşma öncesinde bir gelenek haline getirilen kitap okuyarak maça başlama seromonisini gerçekleştiren Karamangücü takımı Kayserili sporseverlerden büyük alkış aldı. Maça başlamadan Dünyaca ünlü yazar Cengiz Aytmatov’un Selvi Boylum Alyazmalım isimli katabından bir satır okuyarak Kayserili oyunculara hediye eden Filenin Sultanları, kitabı iyi okudukları gibi maçıda iyi okuyarak rakibi 3 - 1 mağlup ettiler.


 Tvf 3. Lig C gurubunda 6. Hafta maçları dün yapılan müsabakalarla geçildi. Temsilcimiz Karamangücü, Kayseri Talas Spor salonunda Kayseri İl Özel İdareyi zorlanmadan 19 – 25 , 17 – 25 , 25 – 21 ve 16 – 25 lık set skorları ile 1 – 3 yenerek çıktığı beş maçta sadece 2 set vererek namağlup ünvanını korudu. Kayserili sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakada oyundan hiç kopmayan taraf  Filenin Sultanları oldu. Oynadığı her maça final havasında çıkan Sultanlar ilk 2 seti rahat geçti. 0 – 2 lik setlerden sonra 3.sette biraz oyundan düşerek rakibin 1 – 2 yapmasına engel olamadı. Maçın sonra setinde nerdeyse tam bir geri dönüş yapan Karamangücü, maçın en kısa süren setini oynayarak 16 – 25 maç setini aldı ve rakibini kendi saha ve seyircisi önünde mağlup etti. 
Maç sonunda açıklamalarda bununan Karamangücü Voleybol Şube Sorumlusu Ferhat Koç; “Sezonun başından beri çıktığımız her maçı mutlak kazanmak için oynuyoruz. Hedefimiz belli, uzun soluklu bir lig olmasına rağmen sezon sonuna kalmadan ilk devrede ikinci lig play off gurubunu garantileyeceğimizi düşünüyorum. Oyuncularımızda bunun bilincinde ve sadece play off için değil şampiyonluk sevincini Karaman’a yaşatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Sezon sonunda şampiyonluk kupasını Karaman’a getireceğiz inşallah. 5de5 yaparak namağlup giden takımımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve oyuncularımızı kutluyorum.”dedi.