Ermenek Yurdu Futbol Takımı Türkiye Finallerinde

Ermenek Yurdu Futbol Takımı Türkiye Finallerinde
Hatay’ın ev sahipliğini yaptığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 35’nci Futbol Bölge Şampiyonasında Ermenek Yurt Müdürlüğü Futbol Takımı Türkiye finallerine yükseldi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından Hatay’ın ev sahipliğinde düzenlenen 35’nci Futbol Bölge Şampiyonası 7. Grup maçlarında Karaman’ı temsil eden Ermenek Yurt Müdürlüğü Futbol Takımı grup lideri olarak Türkiye finallerine adını yazdırdı. 8 takımın mücadele ettiği şampiyonada final maçında Gaziantep Oğuzeli Yurt Müdürlüğü Futbol Takımıyla karşılaşan Karaman temsilcisi rakibini 4-1’lik skorla mağlup ederek Mayıs ayı içerisinde Samsun’da düzenlenecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
 
Ermenek Yurdu Futbol Takımı oyuncularını başarılarından dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek,” Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurtlarında barınan öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlamak, aralarındaki birlik, beraberlik ve centilmenlik duygularını güçlendirmek amacıyla düzenlenen turnuvalarda Ermenek Yurdu öğrencilerimiz güzel bir başlangıç yaptı. Öğrencilerimiz ayrıca Hatay’ın tarihi ve turistik yerlerini de gezerek Hatay’ı yakından tanımaları fırsatı buldular. Öğrencilerimizi tekrar başarılarından dolayı kutluyor, Samsun’da düzenlenecek Türkiye finallerinde başarılar diliyorum.”