Emir Musa dan Ak Partililere tehdit

Emir Musa dan Ak Partililere tehdit
AK Parti'den kovulan daha sonra da YSK tarafından Mazbatası elinden alınan Emir Musa Beydili, AK Partiyi konuşmakla tehdit etti.
Geçtiğimiz gün YSK tarafından mazbatası elinden alınan Emir Musa Beydili bugün Facebook sayfasından bir paylaşım yaparak AK Parti teşkilatından dönen kirli işleri anlatmakla tehdit etti.
 
AK Parti yönetiminde bazı kişilerin kirli işleri olduğunu ima eden Emir Musa Beydili, konuştuğu takdirde Karaman'da insanların yüzüne bile bakamayacaklarını iddia etti.
Emir Musa Beydili yaptığı açıklamasında; " Eğer ben AKP üyesi olarak kaldığım 4 buçuk yıl'da Karaman Teşkilatındaki DEFTERİ, Açarsam bir çok kişinin karamanda insan yüzüne bakamayacak ve Reisin'de Partinin kapısından içeri katmayacağı zatları Bilirim." dedi.
 
Yapılan açıklamanın altında yazılan yorumlarda vatandaşlar; - Varsa birşeyler saklama, Açıkla neden açıklamıyorsun? şeklinde yorumlar yazdı.
 
AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan'ın YSK'nın Emir Musa hakkında ki açıklamasının ardından gece 03.30 civarında, Mazbatasının neden elinden alındığını açıklayacağını duyurmuştu. Bugün kü yaptığı paylaşımdan sonra başka açıklamaları da yapacağı tahmin ediliyor.