Dr. Turan Şener MYK üyesi oldu.

Dr. Turan Şener MYK üyesi oldu.
Karamanlı hemşerimiz Dr. Turan Şener Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeliğine getirildi.

Bugün yapılan 13. MHP Kurultayında Genel Başkan Devlet Bahçeli ile devam ederken, Karamanlı hemşerimiz olan Akademisyen Dr. Turan Şener'de Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeliğine getirildi. 

DR. TURAN ŞENER KİMDİR ?
 
1983 yılında Karaman’da doğan Turan ŞENER, ilk orta ve lise tahsilini Karaman’da tamamlamıştır. 2006 yılında Erciyes Üniversitesinde lisans eğitimini bitiren ŞENER, 2012 yılında yüksek lisans eğitimini, 2018 yılında da Siyasal Pazarlama ve Seçmen Davranışları konusu üzerine doktora eğitimini neticelendirmiştir. Ayrıca lisans eğitimi sonrası mesleki hayatına 2006 yılında Kayseri’de özel bir şirkette başlayan Turan ŞENER, 2008 yılından 2010 yılına kadar T.C. Ziraat Bankası’nda, 2010 ile 2012 yılları arasında Nevşehir Üniversitesi’nde mesleki hayatına devam etmiştir. 2012 yılından sonra ise Akdeniz Üniversitesinde çalışmaya başlayan ŞENER, halen aynı üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalında hem mesleki hem de akademik çalışmalarını sürdürmektedir.
 
Ortaöğretim yıllarından itibaren Ülkü Ocakları başta olmak üzere Milliyetçi Ülkücü Hareketin teşkilatlarında muhtelif görevlerde bulunan ŞENER, mesleki hayatıyla birlikte TÜRKAV ve sendikalarda da teşkilat mensubiyetine ve görevlerine devam etmektedir. Bunların yanında üniversite yıllarında Öğrenci Konseylerinde ve ayrıca çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da aktif olarak görev almıştır. Turan ŞENER evli ve İlbilge Gülce’nin babasıdır.