‘Damla Projesi’ Gençlerinden Duru Bulgur’a Ziyaret

‘Damla Projesi’ Gençlerinden Duru Bulgur’a Ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan ‘Damla Projesi’ kapsamında Karaman’a gelen yerli ve yabancı öğrenciler, Duru Bulgur’u ziyaret etti.

Karaman’daki faaliyetlerine devam eden ‘Damla Projesi’ ekibi, projenin dördüncü gününde Karaman’ın köklü kuruluşlarından Duru Bulgur’u ziyaret etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen eşliğinde Duru Bulgur’u ziyaret eden proje ekibi, Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru ile bir araya geldi. Proje ekibinin sorularına cevap veren Duru, sohbet havasında geçen programda tecrübelerini gençlerle paylaştı.
Daha sonra yetkililer eşliğinde fabrikayı gezen proje ekibi, Duru Bulgur bünyesinde üretilen ürünler hakkında yetkililerden bilgi alarak, sorular sordular. Proje ekibi, Duru Bulgur çalışanlarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Duru Bulgur olarak Karaman ve ülkemize en iyi hizmeti verebilmek için titiz bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini belirten yetkililer, proje kapsamında yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip, proje ekibine çalışmalarında başarılar dilediler.
Ziyaret, proje ekibine verilen hediyeler ve günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.