Çelikyön İş adamlarına çağrı yaptı

Çelikyön İş adamlarına çağrı yaptı
Yollarbaşı Spor kulüp başkanı Halil İbrahim Çelikyön, Karaman’lı iş adamları ve esnaflara destek çağrısı yaptı.
Yollarbaşı Spor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Çelikyön, Karaman Belediye Sporun 3. Lige çıkabilmesi için herkesi destek olması gerektiğini belirterek özellikle iş adamlarının destek vermesi ve taşın altına elini koyması gerektiğini vurguladı.
 
Halil İbrahim Çelikyön yaptığı açıklamasında; “Değerli Karamanlı Hemşerilerim Karaman’da iş yapan yatırımcılar Karaman’dan kazanç sağlayan iş adamlarının artık bu saatten sonra ellerini değil gövdelerini taşın altına koyma zamanı geldi ve geçiyor. Hafta sonu Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanacak olan Manavgat belediye spor maçında tüm Karaman sevdalıları destek vermelidir. Öğrencisi, Memuru, Esnafı, Doktoru kısacası bütün Karaman halkı stadyumu doldurmaları ve futbolcularımıza manevi destek vermeleri gerekiyor. Karaman için savaşan oyuncularımıza hemen hemen her deplasmanda Desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı’ya ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan dolayı Karaman halkı olarak gece gündüz takımın şampiyonluğu için uğraşan ve çalışan Kulüp yöneticilerinin yalnız olmadıklarını herkese göstermeliyiz.” Dedi.
Dün oynanan Kestel maçında Karaman Belediye Sporun hakkının yenildiğini söyleyen Halil İbrahim Çelikyön ; “Kestel maçında takımımızın hakkı yan hakem denen şarlatanlar tarafından gasp edilmiştir. Oyuncularımızın alın terini yok sayan Yan Hakemlere inat Manavgat maçında 90 dakika susmadan destekleyelim. Takımımıza şampiyonluk yolunda 3 puanı alıp inançlı bir şekilde yollarına devam etmelerini sağlamalıyız. Bunun için Manavgat maçında bütün Karaman halkını destek vermeye davet ediyorum.” Dedi.