CHP nin Afişi Karamanda da asılacak

CHP nin Afişi Karamanda da asılacak
CHP Genel Merkezinin Başlattığı kampanya diğer illerde engellenirken Karaman’da da engellenecek mi merak ediliyor.
Merkez Bankasından kaybolan 128 Milyar Doların akıbetinin sorulduğu “128 Milyar Dolar Nerede?” Afişi asıldığı illerde Valilik tarafından kaldırılırken Karaman’da haftaya asılacağı ve Valiliğin kararının henüz bilinmediği öğrenildi.
 
CHP Karaman İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı Haber sitemize yaptığı açıklamada; “ Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkımızın alın teri olan paraların hesabını sormak için haftalardır açıklamalarda bulunuyorduk. Bildiğiniz gibi Maliye ve Hazine eski bakanı Berat Albayrak’ın görevinden ayrılmasıyla Merkez Bankasından kaybolan 128 Milyar Doların akıbeti de belirsizliğini koruyor. Biz Parti olarak halkın alın terinin hesabını soruyoruz. “128 Milyar Dolar Nerede?” Bu sorunun neresi yanlış veya neresi hakaret? Maalesef diğer illerde ki teşkilatlarımızın Billboardlarda astığı bu afiş o illerin Valilikleri tarafından “Cumhurbaşkanına Hakaret” iddiasıyla kaldırılıyor. Halk adına hesap sormak ne zamandan beri hakaret oluyor?
Karaman Teşkilatı olarak bu hafta içerisinde asacaktık ama maalesef Billboardlarda yer kalmamış gelecek hafta asacağız. Ama tabii Karaman Valiliği bu konuda nasıl bir karar alacak bilmiyoruz. Biz halkımız adına bunu sormaya devam edeceğiz. Tabii takdir değerli Karaman halkınındır.” Dedi.