CHP Karaman İl Örgütü komşu şehir başkanlarını ziyaret etti

CHP Karaman İl Örgütü komşu şehir başkanlarını ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Örgütü ilimize komşu şehirlerin parti örgütlerini ve belediye başkanlarını ziyaret etti.

İl Başkanımız Mustafa Cem Kağnıcı, Merkez İlçe Başkanımız Ahmet Recai Evcen, Göktepe Belediye Başkanımız Mustafa Doğan ve yöneticilerimiz ile birlikte Adana İl Başkanımız Mehmet Çelebi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, Mersin İl Başkanımız Adil Aktay ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’i ziyaret ettik. Karamanımız da sosyal belediyecilik anlayışının gereklerini yerine getiren Göktepe Belediye Başkanlığımızın yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi paylaştık. Göktepe beldemize en iyi hizmetleri getirebilmek için istişarelerde bulunduk.
Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarının başarısı, belediye başkanlarımızın başarıları ile taçlanmaktadır. Halkımıza, şehirlerimize belediyelerimizin yapmış oldukları hizmetler ile gururlanıyoruz. Milletimizin de Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarına olan inançları hergün artmaktadır. Ülkemizin refahını sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz.