Büyük Birlik Partisinden haber sitemize ziyaret

Büyük Birlik Partisinden haber sitemize ziyaret
Büyük Birlik Partisi Karaman İl Başkanı Mesut Soyfidan ve yönetim kurulu üyeleri haber sitemize ziyarette bulundular.
14 Mayıs seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Karaman Milletvekili adayı olacak olan ve Mevcut il başkanı Mesut Soyfidan ve yönetim kurulu üyeleri haber sitemize ziyarette bulunarak seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Büyük Birlik Partisinin kısa bir sürede 6 bin kişinin üye olduğunu söyleyen Mesut Soyfidan; “ Bu seçimde Karaman’da oy patlaması yapacak olan parti Büyük Birlik Partisi olacaktır. Göreve geldiğimiz günden bu güne halkımızın ilgi ve alakası bizleri de şaşırttı. Özellikle üye sayısında birçok partiyi geride bıraktık. Şuan üye sayımız 6 bini geçti. Memur olup ta üye olamayanları saymıyoruz bile.” Dedi.
 
BİR VEKİL BİZİM
 
Karaman’da 3 Milletvekilinin en az birini biz alacağız diyen Mesut Soyfidan; “ Bildiğiniz gibi bir Siyasi Partinin üye sayısı sandıkta çıkacak olan oylara büyük yansıması olur. Belirttiğimiz gibi 6 bin üyemiz ve bir o kadar da üye olmayıp bize destek veren vatandaşlarımız var. Ben daha önce Teşkilat başkanlığı yapan bir kardeşinizim, bir siyasi partinin üye sayısını ortalama dörde çarpmanız gerekiyor. Henüz seçim kampanyalarına başlamadan yaklaşık 20 bin civarında bir oya sahibiz. Bunu daha da arttıracağız Halkımıza daha fazla ulaşıp gönüllerine gireceğiz. Ve Allah nasip ederse Karaman’ın 3 Vekilinden en az birini biz alacağız.” Dedi.
 
SOYFİDAN ADAY OLACAK
 
Mesut Soyfidan, Büyük Birlik Partisinden Milletvekili adayı olup olmayacağı noktasında; “ Bizde istişare esastır, arkadaşlarımız la bu konuda istişarelerde bulunuyoruz. Genel anlamda şahsım üzerinde bir talep var. Teşkilatım adayımız sen olmalısın derse bizde aday oluruz. Tabii bu arada yine aday adaylarımız var onlar da değerlendirilecek. Karaman’da Partimiz en yüksek oyu nasıl alacaksa o şekilde bir starteji belirleyeceğiz.” Dedi.