Bu sonuç yüzümüzü güldürdü

Bu sonuç yüzümüzü güldürdü
TFF 3. Lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, kendi evinde Formül Erbaaspor'u 1-0 mağlup etti.

Karaman Futbol Kulübü, kendi sahasında Formül Erbaaspor ile karşı karşıya geldi. Oynanan maçı Necati Selçuk Şahin, Adem Mazlum ve Yahya Kemal Yurtbilir hakem triyosu yönetti.

Maçın başlama düdüğüyle birlikte ekibimiz arkasına taraftar gücünüde alarak baskılı başladı. Karaman FK ataklarını sıklaştırırken aradığı golü bulamadı. Temsilcimiz de serbest vuruşun başına geçen Yunus Teke'nin şutu direkten döndü. ilk 30-40 dakika baskılı oynasa da Karaman FK ilk yarıda gol atmayı başaramadı ve devreye 0-0 eşitlikle girildi.
 
Maçın ikinci yarısında etkili başlayan Formül Erbaaspor defans arkasına atılan toplar ile etkili olmaya çalıştı. Tüm riskleri alan Karaman Futbol Kulübü seyircisinin de desteği ile aradığı golü 71. dakikada Hami Baytar'ın şutunda savunmadan dönen topu iyi takip eden Batuhan Işık'la buldu ve tabelayı değiştirerek 1-0 öne geçti.
 
Bu gol tribünleri çılgına döndürdü. Maçın geri kalanında Karaman FK kontrolü ve disiplini bozmayarak kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Maçın bitmesine yakın ikinci yarıda oyuna giren Formül Erbaaspor oyuncusu Durmuş Çakmak kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçta başka gol sesi çıkmadı ve Karaman FK maçı 1-0 kazanarak tüm Karaman halkına çifte bayramı yaşatmış oldu. Maç sonu seyirciler tüm takımı ve teknik heyeti , Karaman FK Onursal Başkanı Mehmet Ali Han'ı ve Karaman FK Başkanı Süleyman Han'ı tribüne çağırarak sevgi gösterisinde bulundu.
 
Temsilcimiz bu galibiyet ile puanını 37'ye yükselterek son haftaya ümidini korudu.
Temsilcimiz 7 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda ligin son ve en kritik karşılaşmasına 1954 Kelkit Belediyespor önünde çıkacak.