Belediye Sporun maskesi Düzen konfeksiyondan

Belediye Sporun maskesi Düzen konfeksiyondan
Karaman'ın köklü firmalarından Düzen Konfeksiyon, Karaman Belediye Spor oyuncularının maskelerini ücretsiz karşıladı.
Yeni sezonda 3. Ligde mücadele verecek olan Karaman Belediyespor’a halkın her kesiminden destek devam ediyor. Son olarak kentin en çok tercih edilen konfeksiyon markalarından olan Düzen Konfeksiyon Okul Formaları, Belediyespor ekibine maske hediye etti. Karaman’daki tüm okulların öğrenci formalarının temin edildiği adres olarak bilinen firma, sporseverleri takımlarına sahip çıkmaya davet etti.
 
Tekirdağ maçı için hazırlıklarını sürdüren belediyespor ekibine, üzerinde takım logosu bulunan maskeleri firma adına Seyfettin Düzen verdi. 3. Lig yolculuğunda Karaman ekibine başarılar dileyen Düzen, ‘’Malum salgınla mücadele vererek geçirdiğimiz pandemi sürecinde, 3. Lig müjdesi ile tüm Karamanlılar olarak moral bulduk ve önümüzdeki sezon için daha büyük bir heyecan içerisine girdik. Bal liginde verdiği muhteşem performansın karşılığını alan Belediyespor, inanıyorum ki 3. Ligde de büyük başarılara imza atacaktır. Bu zamana kadar keyifle izlediğimiz Karaman Belediyespor maçlarını artık, daha coşkulu ve gururlu bir şekilde izleyeceğiz. Firma olarak 3. Lig yolculuğuna çıkan takımımıza, üzerinde takım logosunun yer aldığı maskelerimizi hediye ettik. 20 Eylül Pazar günü Kemal Kaynaş stadyumunda oynanacak olan Tekirdağ Spor karşılaşmasında ekibimize başarılar diliyor, ilk maçın şampiyonluk kapısını aralayan anahtarlardan birisi olmasını temenni ediyorum’’ dedi.
 
Okul forması alan müşterilerine okulun baskılı maskesini hediye ettiklerini belirten Seyfettin Düzen, ‘’Bu süreçte sürekli kullanımdan kaynaklı olarak maske, hızlı tükenen bir malzeme oldu. Maske, salgın döneminde sosyal mesafe ve hijyen kuralları ile birlikte hastalıktan korunma yolunda en önemli kriterlerden biri. Bu nedenle gerek desteklediğimiz kulüplere, gerekse müşterilerimize her fırsatta maske vererek kullanımın alışkanlık haline gelmesine destek oluyoruz. Düzen Konfeksiyon olarak, forma alan öğrencilere de pamuklu ve okulunun logosunun yer aldığı maskeyi hediye olarak veriyoruz.’’ Diye söyledi.